aanmelden
WEST-VLAAMSE GOLFBILJARTFEDERATIE

Berichten

17/09/2020verandering van lokaal De Sportwereld
omschrijvingBC De Sportwereld zal zijn thuiswedstrijden in lokaal De Klakmolen spelen. Dit wegens de corona-maatregelen.
verantwoordelijkenGuy Speliers - bestuurslid


27/08/2020Lokaalverandering De Warande
omschrijvingDoor corona-omstandigheden zal De Warande hun thuiswedstrijden in café BREUGHEL spelen. De 2 ploegen van De Warande zullen op biljarttafel 2 spelen. Nieuwe lijst van "Wie speelt waar" staat op de website.
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF bestuurslid


14/08/2020ontslag Steven Degraeve - secretaris
omschrijvingGisteren heeft Steven Degraeve het WGF-bestuur meegedeeld dat hij wenst ontslag te nemen als bestuurslid. We betreuren dit uiteraard ten zeerste maar hebben alle begrip voor de genomen beslissing. Hierbij willen wij Steven van harte danken voor de jarenlange inzet en drijvende kracht in onze organisatie. De taken worden overgenomen door Patrick Vanneste.
verantwoordelijkenGuy Speliers - penningmeester


14/08/2020WGF-kamp.2020 en nieuwe competitie
omschrijvingWe zijn er ons van bewust dat sommigen zich vragen stellen omtrent het op zich laten wachten van communicatie qua afhandeling van het seizoen 2019/2020. De één deed dit iets diplomatischer dan een ander maar soit... Iedereen moet weten dat wij als WGF-bestuur afhangen van de beslissingen van het BGB-bestuur. Momenteel werd door BGB beslist dat de start van de competitie, annex officiële wedstrijden, uitgesteld wordt tot 1 oktober. Wij hebben als WGF-bestuur volgende beslissingen genomen omtrent niet-afgewerkte bekerfinales en finales WGF-kampioenschappen. Er zijn twee scenario's : A. BGB behoudt de startdatum vd competitie op 1 oktober --> Bekerfinales worden in één weekend gespeeld in de maand oktober. - Markhovecup Hoge reeks : op vrijdag - Markhovecup Lagere reeks : op zaterdag Juiste data komen er asap, dit na overleg met uitbater Café Markhove --> Finales WGF-kampioenschappen - Worden gespeeld - gespreid in de weekends van de maand oktober in nog nader te bepalen diverse cafés. - Voor de categoriën Indiv. A/B/C - Duo's Hoog/Laag/ Mixt wordt de finaledag opgesplitst in twee dagen. vb A-reeks : 16 finalisten : na eerste speeldag blijven er 4 over - halve finale + finale wordt het weekend er op gespeeld. --> Eerstdaags wordt het schema opgesteld welke finales er waar en wanneer zouden doorgaan. --> Aansluitend op bovenvermelde finaledagen start dan de competitie op vrijdag B. BGB stelt de start van de competitie verder uit : --> Bekerfinales en finales WGF-kampioenschappen seizoen 2019/2020 gaan niet meer door. --> Indien dit scenario zich voltrekt en er geen finales zullen afgewerkt worden komen de inschrijvingen voor de WGF-kampioenschappen 2020/2021 niet-betalend Niemand heeft een glazen bol hoe de covid-toestand zal evolueren en welke richtlijnen er zullen van toepassing zijn. Wij zijn ons goed bewust van de pro's en contra's van de genomen beslissingen, maar hopen u hiermee toch een billijk perspectief aan te bieden . Met sportieve groet, Het WGF-bestuur.
verantwoordelijkenGuy Speliers


10/08/2020Uitstel competitie tot 1 oktober 2020
omschrijvingEr is door de Belgische Golfbiljart Bond beslist dat ALLE competities en bekercompetities uitgesteld worden tot 1 oktober wegens de corona-toestand. Er zal ten gepaste tijde een aangepaste kalender verschijnen. Waarschijnlijk zal er met mondmasker moeten gespeeld worden.
verantwoordelijkenGuy Speliers - penningmeester & kaarthouder


23/07/2020RIVA geeft algemeen forfait
omschrijvingRiva geeft algemeen forfait, in 3e afdeling, omdat de lokaalhouder de biljarttafel heeft laten verwijderen omdat de afstand niet gerespecteerd kan worden. De club gaat dus in ontbinding waardoor alle spelers vrij zijn om bij een andere club aan te sluiten.
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF kaarthouder


11/07/2020Scheidsrechter WGF - info en examen
omschrijvingOp zaterdag 1 augustus en 8 augustus zijn er infodagen voor de scheidsrechters. De zondag daarop 2 en 9 augustus zijn er examens. Dit alles gaat zoals gewoonlijk door in lokaal Siberië om 10 u. Mondmasker verplicht !
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF penningmeester


05/06/2020kalender WGF-competitie 2020-2021
omschrijvingDe nieuwe kalender ziet U in het pdf-bestand. Er zijn 71 ploegen ingeschreven. Gezien de evolutie van het corona-virus , zullen we op de voorziene datum kunnen starten. Misschien nog met een mondmasker en ontsmettingsgel, maar zal er toch kunnen gespeeld worden. Succes en goede gezondheid aan iedereen. Het WGF-bestuur
verantwoordelijkenGuy Speliers - Ledenbeheer


29/05/2020WGF overgang tot en met zondag 31 mei 2020
omschrijvingNog 3 dagen voor de transfers in het verbond WGF, daarna moet er een D4-overgang gedaan worden dat 100€ kost zonder lidgeld. In bijlage de lijst met de spelers die een transfer moeten doen indien ze volgend seizoen in de WGF willen spelen.
verantwoordelijkenGuy Speliers - Ledenbeheer


07/05/2020TRANSFER via website
omschrijvingDe speler logt zelf in op zijn account op https://leden.wgfbiljart.be Nadat je bent ingelogd klik je op de knop "transfer aanvragen". Kies de nieuwe club waar je naartoe gaat en klik op "transfer aanvragen". Nadien nog formulier 'Aanvraag nieuw lid' indienen die de groene kaart vervangt.
verantwoordelijkenGuy Speliers - Ledenbeheer WGF


02/05/2020TRANSFERABELE SPELERS
omschrijvingTransferabele spelers zijn de spelers die NIET getekend hebben op de clubovereenkomst en moeten een overgang doen en wanneer ze alleen bij een ander verbond willen aansluiten, moeten ze een NATIONALE OVERGANG bij de WGF doen. Vrije spelers moeten gewoon een aanvraag tot nieuw lid indienen, behalve als ze van een ander verbond komen en daar de clubovereenkomst niet getekend hebben. Dan moeten ze daar een nationale overgang doen.
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF Ledenbeheer


10/04/2020Overlijden Bart De Graeve
omschrijvingBart De Graeve , speler van De Zoete Inval, is overleden op 6 april 2020. Onze innige deelneming aan familie, vrienden en ploegmaten. Het WGF-bestuur
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF bestuurslid


07/04/2020Stopzetting WGF-competitie
omschrijvingWGF-bestuur heeft volgende beslissingen genomen: De competitie wordt afgelast, de huidige stand is de eindstand. Stijgers en dalers volgens reglement. Er zijn nog enkele uitslagen die in de rangschikking moeten verwerkt worden. De bekerfinales en de kampioenschappen zullen nog gespeeld worden wanneer de lokalen en zalen terug open zijn.
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF bestuurslid


12/03/2020BELANGRIJK BERICHT
omschrijvingWe mochten vandaag diverse berichten ontvangen van ongeruste spelers omtrent het Corona-virus en het uitoefenen van onze geliefde hobby. Via deze weg willen we communiceren naar iedereen. Zoals velen reeds vernomen hebben, zijn er verstrengde maatregelen genomen door de regering mbt het Coronavirus en evenementen. Deze avond komt de nationale veiligheidsraad samen om verdere maatregelen te bespreken ten gevolge van het Corona-virus. Ook Stad Roeselare heeft een taskforce die dagelijks samen komt om de situatie te evalueren. Wij staan in nauw contact met de stadsdiensten en volgen deze evolutie in te nemen maatregelen. Ook volgen wij de beslissingen van de nationale veiligheidsraad van vanavond verder op. Na overleg met BGB heeft deze ook beslist elk verbond zelf de beslissing te laten nemen of ze hun aankomende verbondskampioenschappen laten doorgaan. Een afgelasting behoort dus tot een van de mogelijkheden, maar ook extra maatregelen behoren hiertoe om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Deze beslissing zal niet licht genomen worden, aangezien dit enorme gevolgen heeft voor ons verbond en BGB (TDK, finanicieel, praktisch,...). Echter blijft uw gezondheid blijft onze eerste prioriteit. Hou zeker FB en de website in het oog voor verdere info. Wat de competite betreft gaan de matchen op heden gewoon door. Indien er mensen zijn die niet wensen te spelen, dan hebben wij daar alle respect voor, en vragen wij u om zo spoedig mogelijk contact te nemen met uw tegenstrever en het bestuur om te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Het WGF-bestuur
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


12/03/2020UPDATE
omschrijvingUPDATE: alle competities en andere kampioenschappen onder leiding van WGF worden tot nader order opgeschort. Speeldag van morgen 13/03 wordt dus ook opgeschort. Meer nieuws later. Het WGF bestuur
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


04/03/2020Wedstrijdwijziging
omschrijvingUpdate: De wedstrijd tussen Bolle D en Bolle D wordt verplaatst van 06/03/2020 naar 21/03/2020.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/02/2020Van Coillie Hugo is overleden
omschrijvinghet WGF-bestuur wenst de familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke dagen; Hugo was jarenlang een zeer verdienstelijk bestuurslid in de WGF. Info van de uitvaart op zaterdag 29 februari op de rouwbrief in bijlage.
verantwoordelijkenGuy Speliers


30/01/2020Programma WGF Kampioenschap 2020
omschrijvingIn bijlage kunt u het programma voor het WGF Kampioenschap 2020 terug vinden. Via de link onder de pagina "Algemene info" en "Kampioenschap WGF" kan u het programma als ook de inschrijvingsformulieren terug vinden
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


30/01/2020Inschrijvingsformulieren WGF Kampioenschap 2020
omschrijvingIn bijlage kunt u de inschrijvingsformulieren voor het WGF Kampioenschap 2020 terug vinden. Via de link onder de pagina "Algemene info" en "Kampioenschap WGF" kan u het programma als ook de inschrijvingsformulieren terug vinden
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


27/01/2020Loting Beker Markhove Cup seizoen 2019-2020
omschrijvingOnder "Wedstrijden" en "Beker" kan men de loting voor de 1/2e Finales terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/01/2020Wedstrijdwijziging
omschrijvingUpdate: De wedstrijd tussen Molenhof A en Markhove C wordt verplaatst van 07/02/2020 naar 14/02/2020.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


09/01/2020Lokaalswijzigingen clubs Duqkie's Place, Bruggestoters en Schaak.
omschrijvingVanaf heden spelen de clubs Duqkie's Place en Bruggestoters hun wedstrijden in lokaal De Nieuwe Ruiter, Iepersestraat 623 te Roeselare, club Rustoord in lokaal De Pelikaan te Roeselare en club Schaak in lokaal The Santiball in Tielt.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/01/2020Beker Markhove Cup Hogere Reeks: Wijziging lokaal
omschrijvingDe wedstrijd tussen Garfields B en Breughel A wordt verplaatst van lokaal De vierweg naar lokaal Bowling Joyken, dit door onbeschikbaarheid van lokaal De Vierweg.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


13/12/2019West-Vlaams Kampioenschap 2019-2020: Live uitslagen
omschrijvingDe uitslagen van de finales zijn zoals gewoonlijk live te volgen via de pagina "Wedstrijden", "Kampioenschap WVL" en daarna de gewenste reeks. Vanavond op het programma: Duo Mixt, Oud Gloriën Hoog en Laag.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


28/11/2019Wijziging lokaal poule B 12 en C 13
omschrijvingDoor andere activiteiten is het lokaal Bistro Siberie op 30/11 niet beschikbaar. De poules B 12 en C 13 worden dan ook verplaatst naar de lokalen respectievelijk Mandeldaele en Rozeveld.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


18/11/2019Loting individuele reeksen West-Vlaams Kampioenschap 2019-2020
omschrijvingIn bijlage kan u de loting van de individuele reeksen voor het West-Vlaams Kampioenschap 2019-2020 terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


18/11/2019Loting duo reeksen West-Vlaams Kampioenschap 2019-2020
omschrijvingIn bijlage kan u de loting terug vinden voor de duo reeksen van het West-Vlaams Kampioenschap 2019-2020.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


15/11/2019Loting West-Vlaams Kampioenschap 2019-2020
omschrijvingWedstrijden datum 16/11/2019 Duo gemengd staan online op pagina "Wedstrijden" en "kampioenschap WVL" onder de gepaste reeks.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


13/11/2019Loting West-Vlaams Kampioenschap 2019-2020
omschrijvingSchiftingswedstrijden voor 14/11 zijn terug te vinden op de website, onder de rubriek "Wedstrijden" en "Kampioenschap WVL" en bijhorende reeks
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


08/11/2019Loting Beker Markhove Cup seizoen 2019-2020
omschrijvingDe 1/4e Finales werden geloot, en zijn terug te vinden op de pagina "Wedstrijden" onder "Beker".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


08/11/2019West-Vlaams Kampioenschap 2019-2020: Loting
omschrijvingDe openbare loting van de voorrondes van het West-Vlaams Kampioenschap 2019-2020 zal doorgaan op dinsdag 12/11 om 20.00 u in lokaal Rumba.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/11/2019Wijziging faxnummer secretariaat
omschrijvingBeste leden, vanaf heden is het faxnummer voor het secretariaat gewijzigd naar 051/21.15.62. Gelieve geen gebruik meer te maken van het nummer dat eindigt op 93. Alvast bedankt voor uw medewerking
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/11/2019Wijziging samenstelling Bestuur
omschrijvingNa een tijdje van beraad, heeft Emmerson jammer genoeg besloten om zijn bestuursfunctie stop te zetten. Wij begrijpen zijn beslissing en willen, om misverstanden te vermijden, ook meegeven dat dit in alle vriendschap gebeurd is. Wij bedanken dan ook Emmerson voor zijn vele jaren inzet voor onze federatie en wensen hem veel succes toe in zijn verdere carrière.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


21/10/2019Programma West-Vlaams Kampioenschap 2020
omschrijvingIn bijlage kunt u het programma voor het West-Vlaams Kampioenschap terug vinden. Via de link onder de pagina "Algemene info" en "Kampioenschap WVL" kan u het programma als ook de inschrijvingsformulieren terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/10/2019Loting Beker Markhove Cup seizoen 2019-2020
omschrijvingOnder "Wedstrijden" en "Beker" kan men de loting voor de 1/8e Finales terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


06/09/2019Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingUpdate: De wedstrijden tussen Zoeten Inval A en Riva A worden omgewisseld in volgorde, dit wegens verlof lokaal De Zoeten Inval op 13/09. In de heenronde wordt dit dus Riva A - Zoeten Inval A en in de terugronde Zoeten Inval A - Riva A. Wedstrijd Breughel A - Zwarte Leeuwen A wordt verplaatst van 28/02/2020 naar 14/02/2020 en de wedstrijd Welkom B - Bistro Siberië B van 11/10/2019 naar 08/11/2019.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/08/2019UPDATE: Kalender Competitie WGF 2019-2020
omschrijvingIn bijlage kunt u de aangepaste kalender competitie WGF seizoen 2019-2020 in PDF formaat terug vinden. Er werd een fout vastgesteld in 1e en 2e afdeling B met het aantal ploegen tijdens thuiswedstrijden. Dit werd aangepast in deze versie.
verantwoordelijken

Steven Degraeve

Secretaris WGF29/08/2019Formulier "wie speelt waar"
omschrijvingUPDATE: Het formulier "wie speelt waar" werd aangepast wegens wijziging gegevens ploegen Bistro Siberie B, Bistrostoters A, Arenatappers A en Zwarte Leeuwen A, het document is terug te vinden onder "algemene info" en "formulieren".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/08/2019BELANGRIJK: wijziging lokalen bekerwedstrijd 1/16e finales
omschrijvingDe wedstrijden Arenatappers A - Bolle E en Los Amigos A - Duqkie's Place C worden verplaatst van lokaal, enerzijds wegens verlof van lokaal De Pelikaan en een wedstrijd die in een thuislokaal geloot werd. Om die reden zal de wedstrijd Arenatappers A - Bolle E doorgaan in lokaal Duqkie's Place, wedstrijd Los Amigos A - Duqkie's Place C zal doorgaan in lokaal De Bolle.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/08/2019Jaarkalender WGF 2019 - 2020
omschrijvingIn bijlage kunt u de jaarkalender voor het seizoen 2019 - 2020 terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


18/08/2019Loting Beker Markhove Cup seizoen 2019-2020
omschrijvingOnder "Wedstrijden" en "Beker" kan men de loting voor de voorronde en 1/16e Finales terug vinden. In de hogere reeks zijn er 36 ploegen ingeschreven waardoor er 4 wedstrijden in de voorronde zijn. In de lagere reeks zijn er 32 ploegen ingeschreven waardoor er geen voorronde is.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


15/08/2019Afhalen documenten seizoen 2019-2020
omschrijvingHet afhalen van de documenten voor volgend seizoen zal doorgaan op 23/08 in lokaal Bistro Siberië van 19 u tot 22 u
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


02/08/2019Infodagen en examen scheidsrechter
omschrijvingEnkele datums om te onthouden in augustus: 3/08 en 10/08 infodagen voor scheidsrechters, 11 en 18/08 examen scheidsrechter. Dit telkens om 10 u in lokaal Bistro Siberië. Op 16/08 om 20 u afhalen documenten voor het nieuwe seizoen in lokaal Rumba.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


31/07/2019Uitnodiging opening The New Arena
omschrijvingIn bijlage kunt u de uitnodiging voor de opening van "The New Arena" terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


30/05/2019Kampioenenhulde 2018-2019
omschrijvingMorgen is het weer zover, het jaarlijks feest met kampioenenhulde. Iedereen wordt verwacht vanaf 18.30 u in de cafetaria van de Expohallen. Tot morgen voor een spetterend feest.
verantwoordelijkenHet WGF-Bestuur


13/05/2019Overlijden Rik Vandenheede
omschrijvingMet droefnis vernemen wij het overlijden van ons lid Rik Vandenheede. Het WGF-bestuur wenst Kenneth, familie, vrienden en ploeggenoten veel sterkte in deze moeilijke tijd. Voor info omtrent de uitvaartplechtigheid verwijzen wij u naar de rouwbrief in bijlage.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/05/2019Transferdagen
omschrijvingDe transferdagen gaan door op 3/05 in lokaal Rumba en op 10/05 in lokaal bistro Siberië, dit telkens vanaf 19.00 u tot 22.00 u. Iedere speler die de clubovereenkomst niet getekend heeft, dient zich één van beide dagen persoonlijk te komen aanmelden indien deze volgend seizoen terug wil deelnemen aan de competities, dit in zijn huidige of toekomstige ploeg.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/04/2019Inschrijvingsformulier Feest 2019
omschrijvingHet inschrijvingsformulier voor het jaarlijks feest op 31/05/2019 werd toegevoegd aan de formulieren. Deze kan u terug vinden onder "Algemene info" en "formulieren", alsook bij dit bericht.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


09/03/2019Update foutief of niet goedgekeurde wedstrijden.
omschrijvingNa grondig onderzoek naar de reden voor de niet-verwerkte uitslagen in het klassement, komen wij tot de constatatie dat dit hoofdzakelijk komt door het niet goedkeuren van één of beide ploegen (meestal door de thuisploeg die niet meer goedkeurt als laatste) ofwel door het op een foutieve manier goedkeuren. De betrokken personen worden hiervan op de hoogte gebracht, zodat dit zich niet meer voor doet. Mogen wij vragen om na het goedkeuren steeds het klassement te raadplegen, indien het resultaat daar niet verwerkt is, dan liep er iets fout, en werd er op dat moment nog geen goedkeuring gegeven. Ondertussen werden volgende reeksen up-to-date gezet: Ere, 1e A, 1e B, 2e A, 2e B en 3e.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/02/2019WGF Kampioenschap 2019: loting
omschrijvingDe loting voor het WGF Kampioenschap 2019 staat online. Deze zijn terug te vinden onder "Wedstrijden" en "Kampioenschap WGF", waarna de gewenste reeks jaargang 2018-2019 kan gekozen worden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


22/02/2019WGF Kampioenschap 2019: loting
omschrijvingmorgen 23/02 openbare loting om 10.00 u in lokaal Rumba! Opgepast, tijdstip gewijzigd, niet meer om 14.00 u zoals op de info formulieren vermeld, maar om 10.00 u. Formulieren ter voorbereiding van de loting worden deze avond nog online geplaatst, wie wenst kan deze afdrukken. Dit om papierverspilling uit voorgaande lotingen tegen te gaan. Hopende op jullie begrip. Het WGF-Bestuur
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


22/02/2019Voorbereiding loting 2019
omschrijvingFormulieren ter voorbereiding van de loting zijn terug te vinden onder "algemene info" en "WGF Kampioenschap". Wie interesse heeft dient zowel de formulieren "voorbereiding loting ..." als "inschrijvingen …" van de gewenste reeksen af te drukken.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


03/02/2019WGF Kampioenschap 2019: programma + inschrijvingsformulieren
omschrijvingHet programma en de inschrijvingsformulieren voor het WGF Kampioenschap 2019 zijn terug te vinden op de website, onder "Algemene Info" en "Kampioenschap WGF". De inschrijvingsformulieren dienen ten laatste binnen te zijn op 16/02/2019 om 13.00 u. Vanaf dit seizoen is de deelnameprijs opgetrokken van 5 naar 7 euro per inschrijving.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/02/2019Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingWedstrijdwijziging Breughel A - Sportwereld A werd goedgekeurd, dit werd toegevoegd aan het overzicht.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


24/01/2019Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingEr werden 2 goedgekeurde wedstrijdwijzigingen toegevoegd aan het overzicht.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


07/01/2019Overlijden Couckuyt Georgette
omschrijvingWij vernemen het overlijden van Couckuyt Georgette, moeder van Linda Vanhee. Wij wensen Linda, haar familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/12/2018Loting 1/4e Finales Beker Markhove Cup
omschrijvingLoting voor de 1/4e finales Beker Markhove Cup hogere en lagere reeks terug te vinden onder de rubriek "Wedstrijden" en "Beker"
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


09/12/2018Overlijden Lionel Gryspeert
omschrijvingWij vernemen met grote droefheid het heengaan van Lionel Gryspeert. Wij wensen via deze weg zijn familie, vrienden en leden van Joyken A ons medeleven te betuigen in deze moeilijke periode.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/12/2018Overlijden Geert Librecht
omschrijvingMet droefheid melden wij u het overlijden van Geert Librecht. Geert was meer dan 30 jaar de stuwende kracht achter de West-Vlaamse Golfbiljartfederatie als secretaris. Wij hebben dan ook veel te danken aan zijn enorme inzet. Wij wensen dan ook ons medeleven te betuigen aan de familie, geliefden en vrienden van Geert.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/11/2018West-Vlaams Kampioenschap 2019: wijziging lokaal
omschrijvingUPDATE WIJZIGING: schifting West-Vlaams Kampioenschap 2019: Poule 13 in reeks Duo Mixt en poules 14 en 15 in de B-reeks worden verplaatst van lokaal Bistro Siberië naar lokaal Arena wegens onbeschikbaarheid op 1 en 2/12/2018.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


28/11/2018Overlijden Daniël Vinckier
omschrijvingMet droefheid dienen wij u het overlijden te melden van Daniël Vinckier, vader en grootvader van spelend leden Stefan en Jonas Vinckier. Het bestuur wenst familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


16/11/2018Loting West-Vlaams Kampioenschap 2019
omschrijvingDe loting voor de duo en individuele reeksen staan online. Deze zijn terug te vinden onder "Algemene Info" en "Kampioenschap WVL".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


11/11/2018Loting West-Vlaams Kampioenschap 2019
omschrijvingLOTING West-Vlaams Kampioenschap 2019 gaat door op woensdag 14/11 om 19.30 u in lokaal Bistro Siberië.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


21/10/2018Formulieren West-Vlaams Kampioenschap
omschrijving
Het programma en de inschrijvingsformulieren voor het West-Vlaams Kampioenschap 2019 zijn terug te vinden op de website, onder "Algemene Info" en "Kampioenschap WVL". De inschrijvingsformulieren dienen ten laatste binnen te zijn op 10/11/2018 om 13.00 u. Vanaf dit seizoen is de deelnameprijs opgetrokken van 5 naar 7 euro per inschrijving.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


23/09/2018Bekercompetitie seizoen 2018-2019: loting 1/8e Finales
omschrijvingLoting 1/8e Finales Beker Markhove Cup terug te vinden onder "wedstrijden" en "Beker"
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


23/09/2018Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingEr werden 4 goedgekeurde wedstrijdwijzigingen toegevoegd aan de kalender. Een aantal aanvragen dienen nog te gebeuren.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


21/09/2018Overlijden Maiko Van Coillie
omschrijvingMet droefheid dienen wij jullie het onverwachte overlijden te melden van Maiko Van Coillie, lid van de club Netjes. Wij wensen Dorine, Diego, zijn familie en vele vrienden sterkte in deze moeilijke tijd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


21/09/2018Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingDe wedstrijden tussen Sint-Jorisstoters A, Netjes A, Tonne A en Bolle A worden verplaatst naar een later tijdstip. Hier zal verder over gecommuniceerd worden ten gepaste tijde.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/09/2018Evaluatie elektronisch wedstrijdformulier
omschrijvingNa een relatief goede start in de beker, hebben we jammer genoeg moeten vast stellen dat we vorige week bij de start van de competitie tegen een aantal limieten zijn aangelopen. Deze week werd er hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Kort uitgelegd kregen we te veel gelijktijdige verzoeken tot het openen van pagina's. Op zich is dit positief nieuws, want dit betekent dat jullie massaal gebruik maken van de nieuwe features. Jammer genoeg was ons abonnement van de webhosting er niet op voorzien. Hierdoor zijn er een aantal zaken veranderd, wat voor jullie meest zichtbaar zal zijn, is dat het refreshen van de live-pagina niet meer om de 5 sec zal gebeuren, maar om de 30 sec. Dit om ervoor te zorgen dat van hieruit er al een stuk minder verzoeken zullen zijn. Om die reden vragen we ook zoveel als mogelijk de verzoeken te spreiden, bv door niet allen te wachten tot 5 min voor 8 u om de ploegen in te geven, dit mag ook vroeger. Hoe meer gespreid, hoe vlotter alles zal werken. Deze avond gaan we er weer met volle moed tegen aan, hopelijk jullie ook. Wij verwachten dat de aanpassingen een merkbaar verschil zullen geven, zal daarmee alles in één keer opgelost zijn, dat is voor ons ook wat koffiedik kijken. We weten alvast wel dat de website werkt, enkel qua toegang kan het misschien wat moeilijker zijn. Vergeet ook niet om op het einde van de avond, zowel als bezoeker EN als thuisploeg de einduitslag goed te keuren, zeer belangrijk. Alvast bedankt voor jullie medewerking.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/09/2018Document toegevoegd: Opleiding elektronisch wedstrijdformulier
omschrijvingHet document omtrent de opleiding voor het gebruik van het elektronisch wedstrijdformulier werd toegevoegd op de website, dit kan dus vanaf heden ook digitaal geraadpleegd worden naast de papieren versie die verspreid werd tijdens de opleidingssessies. Deze digitale versie kan terug gevonden worden op de website onder "Algemene Info" en daarna "Formulieren"
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/09/2018Overlijden Norbert Kerwyn
omschrijvingWij vernemen het jammerlijke overlijden van de heer Norbert Kerwyn, vader van Johan Kerwyn en grootvader van Ruben Vermeulen. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijden. Norbert was tevens meer dan 25 jaar lid van club Klakmolen, hij werd 82 jaar.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


28/08/2018Wijziging lokaal Beker Markhove Cup Hoger
omschrijvingDe wedstrijd tussen Netjes A en Quickytappers B van komende vrijdag wordt verplaatst van lokaal Pelikaan naar Duqkie's Place, wegens verlof van lokaal Pelikaan.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


19/08/2018Einde samenwerking KW
omschrijvingNa vele jaren heeft de Krant van West-Vlaanderen beslist om de samenwerking te stoppen tussen hen en alle verenigingen die volgens hen niet sport-gebonden zijn. Dit betekent dat vanaf heden er geen resultaten van wedstrijden, noch foto's zullen terug te vinden zijn in de Weekbode. Wij, als WGF-Bestuur, betreuren deze beslissing, maar hielden er echter aan u dit te laten weten. Dit betekent dat vanaf het komende seizoen, de weekbode niet meer als officieel communicatiekanaal zal dienen. Vanaf heden wordt dit dus de website en de Facebook account. Met sportieve groeten, Het WGF-Bestuur
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


19/08/2018Ontbinding club Beukenhof
omschrijvingWegens interne redenen heeft de club Beukenhof beslist om de ontbinding aan te vragen. Dit betekent dat er in de reeks 1A een ploeg verdwijnt, en deze reeks ook op 12 ploegen met 2 bye's vervalt.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/08/2018Bekercompetitie seizoen 2018-2019: loting voorronde en 1/16e finales
omschrijvingDe loting van de bekercompetitie is gebeurd, deze is terug te vinden onder "wedstrijden" en "beker". Er schreven zich 67 van de 74 ploegen hiervoor in. Hierdoor is er in de hogere reeks 1 voorronde, in de lagere reeks zijn er 2.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


11/08/2018Afhaling documenten seizoen 2018-2019
omschrijvingVolgende week vrijdag kunnen de documenten afgehaald worden vanaf 18.30 u, dit gaat door in lokaal Rumba, Ardooisestraat 104 te Izegem
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


02/08/2018Algemene kalender seizoen 2018-2019
omschrijvingIn bijlage kunt u de kalender voor het nieuwe seizoen 2018-2019 terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve secretaris WGF


02/08/2018Infodag en examendagen scheidsrechters
omschrijvingVanaf zaterdag 04/08 starten we weer met onze infodagen voor toekomstige scheidsrechters en liefhebbers, en zoals u het leest "dagEN", zijn er dit jaar terug meerdere. De eerste gaat dus door op 04/08 om 10.00 u in lokaal Bistro Siberië, de tweede infodag op zaterdag 11/08 om 14.00 u. Afwisselend worden er examens ingericht op zondag 12/08 om 10.00 u en op zaterdag 18/08 om 10.00 u. Gelieve intern in de ploeg navraag te doen wie er nog steeds in aanmerking komt als officiële WGF-scheidsrechter, of indien de scheidsrechterkaart komt te vervallen. Aan alle kandidaten alvast veel succes!!!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


18/05/2018Inschrijvingsformulier Feest 2018
omschrijvingCORRECTIE: Er werd vastgesteld dat er een fout email-adres gebruikt werd om het document naar toe te sturen, in bijlage werd dit gecorrigeerd. Het inschrijvingsformulier voor de jaarlijkse kampioenenhulde werd opgestuurd per mail naar de ploegverantwoordelijken en lokaalhouders. Dit kan ook terug gevonden worden onder de rubriek "formulieren" bij "algemene info".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


19/04/2018Overzicht te transfereren spelers
omschrijvingIn bijlage het overzicht van alle leden die een transfer dienen te doen om volgend seizoen terug te kunnen deelnemen aan de competities. Deze personen dienen op één van beide transferdagen persoonlijk aanwezig te zijn.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


12/04/2018Bekerfinales Markhove Cup
omschrijvingTer info: bekerfinales vrijdag 13/04 starten om 20.00 u in lokaal Markhove. Training voor de thuisploegen vanaf 19.00 u en bezoekers vanaf 19.30 u.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


08/04/2018Einde van alweer een seizoen...
omschrijving"t is gebeurd!!" zou men in een populaire tv-quiz zeggen, weeral een seizoen dat voorbij gevlogen is... De kampioenen zijn gekend, volgende week nog op zoek naar de nieuwe bekerwinnaars, en dan kan het sportieve luik 2017-2018 afgesloten worden. Het bestuur wenst alvast de kampioenen van harte te feliciteren met hun prestatie: Arena-Espa A (Ere), Melrosetappers A (1e A), Netjes A (1e B), Molenhof C (2e A), Tonne A (2e B) en Zwarte Leeuwen A (3e)
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


08/04/2018Transferdagen seizoen 2018-2019
omschrijvingTransferdagen gaan door op vrijdag 20/04 in lokaal Duqkie's Place en op vrijdag 27/04 in lokaal Rumba, telkens van 19.30 u tot 22.30 u. Alle leden die wensen een transfer te doen, dienen zich PERSOONLIJK aan te bieden. Waarvoor dank.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/04/2018Clubactiviteit: biljart toernooi toegevoegd
omschrijvingTornooi Café Montana (Ardooie) werd toegevoegd aan de kalender.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/04/2018Nieuw Lokaal club De Haan
omschrijvingWegens onverwachte sluiting van lokaal de Haan in Wakken speelt de thuisploeg zijn laatste twee wedstrijden in lokaal Valkennest te Dentergem.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/03/2018Clubactiviteit: Diverse toernooien toegevoegd
omschrijvingDiverse toernooien werden toegevoegd voor periode rond Pasen.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/03/2018Wedstrijdwijzigingen speeldag 2/03/2018
omschrijvingAlle goedgekeurde wedstrijdwijzigingen zijn terug te vinden onder "Communicatie" en "wedstrijdwijzigingen".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


02/03/2018WEDSTRIJDEN VAN 2/03/2018
omschrijvingMet betrekking tot de vragen over het algemeen afgelasten of niet van een speeldag omwille van slechte weersomstandigheden, heeft het bestuur beslist om deze beslissing over te laten aan de beide ploegverantwoordelijken, per match. Indien zij hierin overeenkomen, zal het bestuur deze beslissing volgen. Indien een wedstrijd verplaatst wordt, zal dit kosteloos zijn, en dient doorgegeven te worden voor 19 u de dag van de wedstrijd dat deze diende gespeeld te worden. Het vastleggen van de nieuwe datum dient te gebeuren via de gebruikelijke formulieren, ten laatste te bezorgen de maandag volgend op de beslissing tot uitstellen van de wedstrijd. Indien er onenigheid is over het al dan niet spelen van een wedstrijd, is de richtlijn vanuit het bestuur dat deze dan NIET gespeeld wordt. Ook hier dient de ploegverantwoordelijke die de wedstrijd laat uitstellen, het bestuur tijdig te verwittigen. Indien er geen compromis kan gevonden worden voor een nieuwe speeldatum, zal het bestuur hierin een datum vastleggen. Wij zullen er uiteraard ook op toezien dat deze richtlijn niet misbruikt wordt, en geldt enkel op dagen met uitzonderlijke weersomstandigheden. Hopende hiermee enige duidelijkheid gebracht te hebben. Indien er geen of een te late melding komt van een uitgestelde wedstrijd, zal het forfait principe toegepast worden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


11/02/2018Loting Bekerkampioenschap 1/2e finale online
omschrijvingHalve finales Markhove Cup Hogere en Lagere reeks online, terug te vinden onder "Wedstrijden" en "Beker"
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


11/02/2018Loting Individuele Reeksen WGF-Kampioenschap 2018
omschrijvingLoting Individuele reeksen terug te vinden op de website.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


11/02/2018Loting Duo Reeksen WGF-Kampioenschap 2018
omschrijvingLoting Duo reeksen terug te vinden op de website.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


20/01/2018Wedstrijdwijziging Breughel A - Vrij Polen B
omschrijvingDe wedstrijdwijziging Breughel A - Vrij Polen B werd goedgekeurd en toegevoegd aan de lijst.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


11/01/2018Wedstrijdwijziging
omschrijvingWedstrijdwijziging Mandeldaele A - Markhove A werd goedgekeurd en toegevoegd aan de lijst met goedgekeurde wedstrijdwijzigingen.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


05/01/2018Wedstrijdwijziging Markhove C - Polentappers A
omschrijvingDeze wedstrijd van 12-01-2018 wordt verplaatst naar 05-01-2018.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


05/01/2018WGF Kampioenschap 2018
omschrijvingHet programma voor het WGF Kampioenschap 2018 is gekend. Alle info en inschrijvingsformulieren zijn terug te vinden op de website onder "Algemene info" en "Kampioenschap WGF".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


30/12/2017Wedstrijdwijziging
omschrijvingWedstrijdwijziging Oostrozebeke A - Markhove B werd goedgekeurd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


28/12/2017Lokaalswijziging club Pompeschitters A
omschrijvingVanaf heden spelen de Pompeschitters A in het nieuwe lokaal Sint-Joris, Passendaleplaats 10 te 8980 Passendale
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


19/12/2017Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingAlle wedstrijdwijzigingen werden verwerkt en goedgekeurd. Deze zijn terug te vinden onder de bijhorende pagina.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


12/12/2017Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingOp heden werden 3 aanvragen voor wedstrijdwijzigingen goedgekeurd, deze zijn terug te vinden op de pagina "Wedstrijdwijzigingen" onder "communicatie. Voor de resterende aanvragen ontbreekt ofwel de betaling, ofwel de bevestiging van één van beide ploegen. Indien vragen hieromtrent, gelieve contact op te nemen met het secretariaat.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/11/2017Wijziging lokaal Bekerwedstrijd en aanpassing loting West-Vlaams Kampioenschap 2018.
omschrijvingNaar aanleiding van de sluiting van lokaal Chauffeurke wordt de bekerwedstrijd tussen Arena-Espa A en Quickytappers B verplaatst naar lokaal Duqkie's Place. De loting voor de schiftingen van het West-Vlaams Kampioenschap 2018 werd ook aangepast met de nieuwe lokalen.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/11/2017Lokaalsverandering Club Chauffeurke
omschrijvingAan alle ploegverantwoordelijken uit afdeling 2B: vanaf heden speelt Chauffeurke A in lokaal De Bolle.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


13/11/2017Loting West-Vlaams Kampioenschap 2018 Individuele Reeksen
omschrijvingAANPASSING: In bijlage de wijziging van lokalen naar aanleiding van het verdwijnen van lokaal Chauffeurke, loting van de individuele reeksen West-Vlaams Kampioenschap 2018. Deze is ook terug te vinden onder "Algemene Info" en "Formulieren" alsook in het onderdeel "West-Vlaams Kampioenschap" onder "Algemene Info"
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


13/11/2017Loting West-Vlaams Kampioenschap 2018 Duo Reeksen
omschrijvingAANPASSING: In bijlage de wijziging van lokalen naar aanleiding van het verdwijnen van lokaal Chauffeurke, loting van de duo reeksen West-Vlaams Kampioenschap 2018. Deze is ook terug te vinden onder "Algemene Info" en "Formulieren" alsook in het onderdeel "West-Vlaams Kampioenschap" onder "Algemene info"
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


13/11/2017Loting Bekerkampioenschap 1/4e finale online
omschrijvingDe loting voor de 1/4e finales van het bekerkampioenschap is terug te vinden onder "wedstrijden" en "beker".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


07/11/2017Loting West-Vlaams Kampioenschap 2018
omschrijvingLoting schiftingen West-Vlaams Kampioenschap 2018 gaat door in lokaal Duqkie's Place op zondag 12/11 om 10.00 u.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


07/11/2017Lokaalswijziging club Kom-Il-Foo
omschrijvingvanaf 03/11/2017 worden alle wedstrijden van Kom Il Foo A en B niet meer in het oude lokaal De kroon gespeeld maar in het nieuwe lokaal KOM IL FOO in de Tieltstraat 38 Te Pittem
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


03/11/2017Wedstrijdwijziging Bruggestoters A - Arena-Espa B
omschrijvingDeze wedstrijd van 10/11/2017 wordt verplaatst naar 09/11/2017.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/11/2017Overlijden Yvan Deblaere
omschrijvingWij vernemen zopas het droevige nieuws van het overlijden van Yvan Deblaere, speler van de club Riva. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/10/2017Clubactiviteit: biljart tornooi Santiball toegevoegd
omschrijvingTornooi Santiball werd toegevoegd aan de kalender
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/10/2017Wijziging openingsuren Lokaal The Santiball
omschrijvingVanaf heden is lokaal The Santiball niet meer open op maandag en woensdag. Op zondag daarentegen wel van 10 u tot 22 u.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/10/2017Wijziging lokaal bekerwedstrijd Pompeschitters A - Rustoord A
omschrijvingDoor onbeschikbaarheid van lokaal Chauffeurke zal de wedstrijd in de 1/8e finale Beker Hoog tussen Pompeschitters A en Markhove A betwist worden in lokaal Duqkie's Place op biljart 2.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


23/10/2017Formulieren West-Vlaams Kampioenschap
omschrijvingHet programma en de inschrijvingsformulieren voor het West-Vlaams Kampioenschap 2017-2018 zijn terug te vinden op de website onder "Algemene Info" en dan "Formulieren".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


12/10/2017Loting Bekerkampioenschap 1/8e finale online
omschrijvingLoting 1/8e finale beker Markhove Cup is terug te vinden onder bekerwedstrijden
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/09/2017Klassement
omschrijvingDe programmatie van de klassementen werd aangepast, zodat de ploegen "bye" niet meer vermeld worden, alsook dat deze "wedstrijden" niet meer als verliespartij toegekend worden. Ploegen die minder matchen gespeeld hebben en evenveel punten hebben behaald als anderen worden hoogst gerangschikt.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WF


21/09/2017Wedstrijdwijziging Rozeveld A - Los Amigos A
omschrijvingWegens familiale omstandigheden is lokaal Rozeveld morgen gesloten. Hierdoor wordt de wedstrijd Rozeveld A - Los Amigos A gespeeld in lokaal Regina, de terugronde zal dan door gaan in lokaal Rozeveld. Wij wensen Valerie en haar familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


20/09/2017Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingGoedgekeurde wedstrijdwijzigingen werden op de website toegevoegd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


20/09/2017Invullen wedstrijdformulieren
omschrijvingBeste ploegverantwoordelijken, ondertussen zijn we alweer enkele weken ver in de beker en reguliere competitie. We stellen vast dat de start weer wat moeilijk verliep op vlak van het correct en volledig invullen van de wedstrijdformulieren. Mogen wij vragen om vanaf vrijdag hier terug wat meer aandacht aan te geven, zodat wij geen onnodige boetes dienen toe te kennen. Zaken waar er dienen op gelet te worden: invullen hoofding, reserve in het correcte vak invullen en zeker en vooral de genoteerde uitslagen nazien op fouten. Waarvoor dank.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


09/09/2017Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingPagina Wedstrijdwijzigingen werd aangepast. Hierop zijn alle tot nu toe goedgekeurde wedstrijdwijzigingen terug te vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


09/09/2017Competitie: update uitslagen
omschrijvingAlle uitslagen werden verwerkt (met uitzondering van 2), voor de aandachtige kijker, ploegen die bye waren staan nog niet vermeld in het klassement, dit door een fout in de software, we bekijken dit om dit zo snel mogelijk op te lossen, sowieso worden deze ploegen vanaf volgende week wel opgenomen in het klassement aangezien ze dan zullen gespeeld hebben. Vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze nieuwe pagina "Ranking" en door te klikken naar de individuele prestaties van iedere speler.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/08/2017Start nieuw seizoen
omschrijvingGisteren werd de afstoot gegeven van een nieuw seizoen, met een voorronde in de beker. Wij wensen alle ploegen, leden, lokalen en sponsors een leuk, sportief en amusant nieuw seizoen toe. Succes aan allen vanwege het voltallige WGF-Bestuur.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/08/2017Uitbating evenementen seizoen 2017-2018
omschrijvingZoals vorige jaren, zijn wij (Het WGF-Bestuur) terug op zoek naar een partner om de uitbating van de drie jaarlijkse evenementen (West-Vlaams Kampioenschap, WGF-verbondskampioenschap en de jaarlijkse Kampioenenviering) te verzorgen. Voor de geïnteresseerden, gelieve jullie voorstellen in te dienen tegen ten laatste 13/09.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/08/2017Ontbinding club Young Boys
omschrijvingDeze week werden we op de hoogte gebracht van de ontbinding van de club Young Boys. Dit betekent dat er in derde afdeling een ploeg wegvalt. In deze wedstrijden zal de tegenstrever van de ploeg Young Boys A geen punten toegekend krijgen. Deze wedstrijden worden dus als bye verwerkt.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


19/08/2017Insteek biljart vanaf seizoen 2017-2018
omschrijvingOm alle onduidelijkheden voor te zijn: vanaf dit seizoen is de insteek van de biljart voor de spelers zelf, dit te verdelen over alle spelers per wedstrijd, dus niet enkel de thuisploeg, ook de bezoekers doen hierin hun deel. Eenvoudig gezegd: elke speler is verantwoordelijk voor de insteek van één manche. Dit geldt zowel voor competitie, beker als kampioenschappen (schiftingen in lokalen). Voorheen in het reglement was dit onduidelijk en verschillend over de diverse onderdelen van onze inrichtingen, bij deze is dit uniform. Dit werd ook zo opgenomen in onze reglementen.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


13/08/2017Uitreiking documentatie seizoen 2017-2018
omschrijvingVolgende week vrijdag 18/08 worden de documenten voor het komende seizoen uitgedeeld. Dit gaat door in lokaal Rumba vanaf 20.00 u.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


06/08/2017Loting Bekerkampioenschap online
omschrijvingDe loting van de bekercompetitie voor de voorronde op 25/08 en 1/16e finales op 1/09 staat online en is terug te vinden onder "wedstrijden" en "beker".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


06/08/2017Clubactiviteit: biljart toernooi toegevoegd
omschrijvingGolbiljart-tornooi tvv De Welkomstoters werd toegevoegd aan clubactiviteiten, voor meer info zie berichten.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/08/2017Data infodagen scheidsrechter en examen
omschrijvingVanaf zaterdag 05/08 starten we weer met onze infodagen voor toekomstige scheidsrechters en liefhebbers, en zoals u het leest "dagEN", zijn er dit jaar meerdere. De eerste gaat dus door op 05/08 om 10.00 u in lokaal Bistro Siberië, de tweede infodag op zondag 13/08 om 10.00 u. Afwisselend worden er examens ingericht op vrijdag 11/08 om 19.00 u en op zaterdag 19/08 om 14.00 u. Gelieve intern in de ploeg navraag te doen wie er nog steeds in aanmerking komt als officiële WGF-scheidsrechter, of indien de scheidsrechterkaart komt te vervallen. Aan alle kandidaten alvast veel succes!!!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


31/07/2017Clubactiviteit: biljart toernooi toegevoegd
omschrijvingOpen Enkel Biljart lokaal Quicky op 6/08/2017 werd toegevoegd
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


28/07/2017Kalender Competitie WGF 2017 - 2018
omschrijvingDe speelkalender voor het nieuwe competitieseizoen is gekend. In bijlage kunt u het speelschema voor de diverse reeksen terug vinden. Zoals ieder jaar kunnen er wedstrijdwijzigingen aangevraagd worden voor het geval er problemen zijn met lokalen die nog in verlof zijn. Deze wedstrijdwijzigingen die voor de start van de competitie goedgekeurd worden zijn gratis. Wees dus op tijd!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


24/07/2017Kalender WGF 2017 - 2018
omschrijvingDe kalender voor het komende seizoen werd door het WGF-Bestuur op de laatste bestuursvergadering goedgekeurd. Hierin werden nog een aantal kleine aanpassingen uitgevoerd ten opzichte van de voorlopige kalender die op de algemene vergadering gepresenteerd werd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


12/07/2017Overlijden Suzanne Messiaen
omschrijvingWij vernemen het droevige overlijden van Suzanne Messiaen, moeder van bestuurslid Rudi Deckmyn. Het WGF-Bestuur en zijn leden wensen Rudi en zijn familie veel sterkte in deze moeilijke tijden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/05/2017Update website
omschrijvingOp de dag van onze hoogmis kunnen wij u alvast melden dat de website een make-over heeft gekregen. Momenteel zijn reeds enkele kleine aanpassingen gebeurd, eerstdaags hopen wij ook de ranking online te krijgen. Hiervoor vragen wij nog even geduld... Hou de volgende dagen dus zeker de website in het oog.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/05/2017Transferlijst: UPDATE
omschrijvingIn deze aangepaste versie werd rekening gehouden met de ontbonden clubs en reeds getransfereerde spelers. In bijlage het overzicht van de spelers die de clubovereenkomst niet getekend hebben. Indien deze spelers volgend seizoen terug wensen mee te doen in competitie dienen zij een transfer te doen. Na de transferperiode kan dit enkel nog via D4, met de nodige bijhorende kosten.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/05/2017Clubactiviteit: Openpeerkestornooi 6e editie 2017
omschrijvingClubactiviteit werd toegevoegd aan de kalender
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/05/2017Belgische Kampioenen
omschrijvingOndertussen ligt het Belgisch Kampioenschap terug achter ons, en is ons verbond terug enkele kampioenen rijker. Het Bestuur wenst Vermeulen Ruben/Francky Vanbesien en Francky Vanslambrouck van harte te feliciteren met hun Belgische titels in respectievelijk de reeksen Duo Mix en Veteranen Hoog. Voor de duo's Damon Dumoulin/Colin Dumoulin, Jos Van Damme/Renzo Gunst en Emmerson Delaere/Sergio Ariano mocht het net niet zijn, zij behaalden een mooie en verdienstelijke ereplaats in de finale van hun reeksen.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/05/2017Reeksindeling seizoen 2017-2018
omschrijvingReeksindeling voor volgend seizoen werd bepaald. We hebben 75 ingeschreven ploegen, hierdoor dienen we over te schakelen naar 6 reeksen. Hierdoor komen we aan een gemiddelde van 12,5 ploegen reeks. Ere en 1e afdeling worden herleid naar 13 ploegen, 2e en 3e naar 12 ploegen. De kalender zal opgemaakt worden naar een systeem van 14 ploegen, later meer hierover.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


07/05/2017Spelersraad
omschrijvingMet enige trots kunnen wij jullie de oprichting van de spelersraad melden. De bedoeling hiervan is om uit elke reeks een afgevaardigde te hebben, die wanneer de noodzaak zich stelt, samen kan komen om, op vraag van bestuur of derden, bepaalde punten te behandelen. Voor alle duidelijkheid, deze mensen dragen geen verantwoordelijkheden of beslissingsrecht, zoals de naam het zegt, geven zij raad. De eindbeslissing blijft een verantwoordelijkheid van het bestuur. Deze spelers kunnen ook tijdens het seizoen aangesproken worden indien er iets leeft waarmee iemand niet specifiek naar het bestuur wil stappen. In deze raad zetelen momenteel Francky Vanslambrouck, Stefan De Backer, Diego Van Coillie, Kurt Warnez, Marc Callens en Eddy Huys. Wij danken deze mensen dan ook oprecht voor hun medewerking.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


07/05/2017Einde van alweer een seizoen...
omschrijvingVanaf volgende week gaan de transferdagen terug door, dit op vrijdag 12/05 in lokaal Duqkie's Place van 19u00 tot 22u00 en op vrijdag 2/06 in lokaal Montana. De algemene vergadering voor clubverantwoordelijken wordt verplaatst van 19/05 naar 9/06 om 20u00.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


22/04/2017Competitie 2016-2017
omschrijvingBeste leden, gisteren werd, met uitzondering van de 3e afdeling, de competitie beëindigd. Wij wensen Arena-Espa A, Arena-Espa B, Garfields A en Quickytappers B te feliciteren met het behalen van de titel in hun reeks. Natuurlijk betekent een einde voor ons ook steeds een nieuw begin. Mag ik dan ook vragen om zo spoedig mogelijk de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen door te sturen. Zodanig dat wij met alle info een doordachte keuze kunnen maken voor een nieuwe reeksindeling. Alvast bedankt
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


22/04/2017Clubactiviteit: biljart toernooi toegevoegd
omschrijvingBiljart toernooi The Santiball werd toegevoegd aan de kalender
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/04/2017Overlijden Johan Van Coillie
omschrijvingWij vernemen het droevige overlijden van Johan Van Coillie, voormalig lid en vader van Diego en Maiko. Wij wensen hen en hun familie veel sterkte in deze moeilijke tijden. Voor meer info omtrent de uitvaartplechtigheid zie bijgevoegd overlijdensbericht.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/04/2017Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingDe lijst met goedgekeurde wedstrijdwijzigingen werd aangepast.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/04/2017Inschrijvingsformulier jaarlijkse kampioenenhulde
omschrijvingIn bijlage het inschrijvingsformulier voor de jaarlijkse kampioenenhulde op 26 mei 2017. Dit dient ten laatste tegen 14 mei bij de voorzitter binnen te zijn.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


13/04/2017Competitievervalsing
omschrijvingBeste leden, de laatste weken horen wij via onofficiële wegen dat er terug leden/ploegen zijn die het nodig vinden om "de punten te vragen". Wij, als bestuur, wensen een eerlijke competitie, en zullen dan ook niet nalaten om hiertegen op te treden. Wij houden dan ook enkele ploegen in het vizier! Wij hopen dat dit volstaat als waarschuwing naar deze personen. Indien wij toch merken dat hier geen gehoor wordt aan gegeven, zullen wij hiertegen streng optreden, ook zonder officiële klachten. Ook de ploegen die hier aan mee werken, zullen de nodige sancties krijgen. Hopende op een positieve wending...
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/04/2017BELANGRIJK: Clubovereenkomsten/inschrijvingsformulieren
omschrijvingWij stellen vast dat er nog maar weinig clubovereenkomsten terug binnen zijn bij de kaarthouder. Mogen wij vragen aan alle clubs om dit zo snel mogelijk in orde te brengen, dit om problemen te vermijden. Deze dienen tegen ten laatste vrijdag 7/04 in het bezit van de kaarthouder te zijn. Inschrijvingsformulieren voor het volgend seizoen dienen tegen 2 mei op het secretariaat zijn, mogen wij echter vragen om dit zo spoedig mogelijk te doen, hoe vroeger deze binnen zijn, hoe sneller er kan gecommuniceerd worden omtrent de reeksindeling van volgend seizoen.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/04/2017Clubactiviteit: Diverse prijskampen toegevoegd
omschrijvingOnder clubactiviteiten werden een aantal prijskampen toegevoegd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/04/2017Formulieren: inschrijvingsformulieren
omschrijvingDe inschrijvingsformulieren voor volgend seizoen zijn ook digitaal terug te vinden op deze website.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


07/03/2017Wedstrijdwijzigingen
omschrijvingAlle goedgekeurde wedstrijdwijzigingen tot op heden werden toegevoegd aan het overzicht.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/02/2017Clubactiviteit: Spaghettifestijn Bruggestoters
omschrijvingOp zondag 26/02 gaat het spaghettifestijn door tvv club Bruggestoters in zaal Den Hazelt te Roeselare
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


24/02/2017Foutieve inschrijvingen WGF Verbondskampioenschap A-Reeks
omschrijvingWij hebben vastgesteld dat er een aantal inschrijvingen in de A-reeks niet voldoen aan de gestelde voorwaarde uit het Innerlijk Reglement WGF, artikel IN/5. Organisaties WGF, namelijk 5 gespeelde wedstrijden op datum van inschrijving. Wij zijn dan ook genoodzaakt om deze inschrijvingen te schrappen, deze spelers zijn dan uiteraard ook geen inschrijving van 5 euro verschuldigd. Dit gaat om de spelers: Decoene Patrick, Librecht Geert, De Cuyper Mario, De Cuyper Anthony, Van Meenen Jurn.
verantwoordelijkenDegraeve Steven Secretaris WGF


20/02/2017Loting Beker Markhove Cup Hogere en Lagere Reeks
omschrijvingHalve finales werden geloot en zijn terug te vinden onder "Wedstrijden -> Beker".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


16/02/2017Loting WGF Kampioenschap 2017
omschrijvingDe loting voor het komende WGF Kampioenschap is terug te vinden onder "Algemene Info" -> "Kampioenschap WGF"
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


13/02/2017UPDATE: Overzicht inschrijvingen per lokaal WGF-Kampioenschap 2017
omschrijvingDefinitieve versie van ontvangen inschrijvingen. Hierin werden enkele foute inschrijvingen rechtgezet.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


06/02/2017Letterwaarden NA-spelers
omschrijvingDe letterwaarden voor de NA-spelers die 10 wedstrijden gespeeld hebben zijn gekend. Deze zijn terug te vinden op de lijst in bijlage. Deze letterwaarden zijn van toepassing voor het WGF verbondskampioenschap.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


06/02/2017AANPASSING: formulieren inlichting WGF-Verbondskampioenschap
omschrijvingTwee documenten zijn vervangen, namelijk de inlichtingen voor de individuele A-reeks en Duo Gemengd. Hierin ontbraken enkele zaken. Voor de A-reeks dient men minstens 5 wedstrijden gespeeld te hebben in competitie of beker tegen datum inschrijving. Duo's gemengd dient de vrouwelijke speler geen lid te zijn van de WGF.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


05/02/2017Uitspraak klachtencommissie wedstrijd Netjes A - Garfields B
omschrijvingWegens het vervangen van een speler zonder geldige reden wordt de laatste wedstrijd gewijzigd naar forfait in het voordeel van Francky Dick, hierdoor wint Garfields B met 4-6. Het klassement werd in deze wijze aangepast.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Voorzitter Klachtencommissie


02/02/2017Nieuwe clubactiviteit
omschrijvingOp zaterdag 24/06/2017 wordt een golfbiljarttornooi georganiseerd in lokaal Montana te Ardooie
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


02/02/2017Bericht aan WGF-Lokaalhouders
omschrijvingPer mail werden u enkele documenten doorgestuurd ivm de schiftingswedstrijden voor het WGF-verbondskampioenschap. Iedereen die wedstrijden wenst in zijn lokaal dient het bijhorende formulier in te vullen en tegen ten laatste 9/02 terug te sturen naar het secretariaat. Alvast bedankt voor uw medewerking.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


27/01/2017Overlijden
omschrijvingWij vernemen het overlijden van Ronny Eeckhout, uitbater van lokaal Stad Brugge in Roeselare. Het bestuur wenst via deze weg zijn medeleven te betuigen aan familie, vrienden en kennissen van Ronny. Wij wensen hen veel moed en sterkte in deze moeilijke tijd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


27/01/2017WIE SPEELT WAAR: Wijziging lokaal Molenstoters A (1e Afdeling B)
omschrijvingAAN ALLE PLOEGVERANTWOORDELIJKEN UIT 1e AFDELING B: vanaf 27/01 speelt de ploeg Molenstoters A zijn thuiswedstrijden niet meer in lokaal de Loskaai, maar in lokaal The Santiball, Blekerijstraat 2B te Tielt.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


22/01/2017Formulieren WGF Kampioenschap 2017
omschrijvingUPDATE: Inlichtingen en inschrijvingsformulieren voor het WGF Kampioenschap 2017 zijn terug te vinden op de website onder "Algemene Info" -> "Kampioenschap WGF". Inschrijvingen dienen binnen te zijn tegen 11/02 om 13 u. PROBLEMEN MET HET OPENEN VAN BEPAALDE FORMULIEREN IS OPGELOST.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/01/2017Overlijden
omschrijvingWij vernemen het overlijden van Katleen de Muyt, uitbaatster van lokaal De Loskaai in Tielt. Het bestuur wenst via deze weg zijn medeleven te betuigen aan familie, vrienden en kennissen van Katleen. Wij wensen hen veel moed en sterkte in deze moeilijke tijd. Wie Katleen nog een laatste groet wil brengen kan dit bij viaene vinckier (pittemstraat 8700 tielt ) dit kan vanaf 11 januari om 16u30. De dienst wordt georganiseerd zaterdag om 14u00, dit ook in de aula bij viaene vinckier.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


28/12/2016Wijziging lokaal Beker Lagere Reeks
omschrijvingWegens sluiting van het lokaal Vienne in Zwevezele, wordt de wedstrijd in de kwartfinale tussen Breughel A en Santiball A verplaatst naar het nieuwe lokaal Bowling Joyken, Hille 71, Zwevezele
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/12/2016Rubbers
omschrijvingEr blijkt bij een aantal ploegverantwoordelijken en lokaalhouders verwarring te bestaan omtrent welke rubbers er nu toegestaan of verplicht zijn. Op zich is het zeer eenvoudig, enkel rubbers met vermelding BGB zijn nog toegestaan, en daardoor ook verplicht. Rubbers met opschrift GB en GBT zijn dan ook niet meer toegestaan. Wij vragen dan ook met aandrang aan de lokalen die niet aan deze voorwaarden voldoen om zich tegen 1 januari in regel te stellen. Indien er nadien nog biljarts zijn die niet voldoen hieraan, zullen deze biljarts afgekeurd en uit competitie genomen worden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


02/12/2016WIE SPEELT WAAR: Wijziging lokaal Viennestoters A (2e Afdeling)
omschrijvingAAN ALLE PLOEGVERANTWOORDELIJKEN UIT 2e AFDELING: vanaf 16/12 speelt de ploeg Viennestoters A zijn thuiswedstrijden niet meer in lokaal de Vienne, maar in lokaal Bowling Joyken, Hille 71 te Zwevezele.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/11/2016Vraag omtrent aantal dalers
omschrijvingOp veelvuldig verzoek een woordje uitleg over het aantal zakkers aan het einde van dit seizoen: Op dit moment kunnen wij niet meer zeggen dan "DAT DE KANS BESTAANDE EN REEEL IS" dat de competitie hervormd wordt naar reeksen van 12 ploegen, momenteel zijn dit er 14, dit wil dus zeggen dat er naast de reguliere 2 zakkers, er nog twee ploegen dienen te zakken, aangezien er ook 2 stijgers zijn uit de reeks lager. Wanneer kunnen wij dit met zekerheid zeggen, eind maart, als de clubovereenkomsten binnen zijn, en we weten welke ploegen er verder spelen, en of er ploegen stoppen. Indien er geen 2 ploegen stoppen, dan wordt de competitie hervormd. Gelieve dus geen verdere speculaties te doen, dit is de stand van zaken, en zal ze ook zijn tot eind maart.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


23/11/2016Finales West-Vlaams Kampioenschap 2017
omschrijvingEven ter herinnering voor alle finalisten van dit weekend: Kledij volgens BGB-voorschriften, dus zwarte broek en schoenen, wit effen hemd of clubhemd. Gelieve ook de spelerskaart met letterwaarde mee te brengen. Niet in orde = niet spelen!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


12/11/2016Loting Beker Markhove Cup Hogere en Lagere Reeks
omschrijvingKwartfinales zijn geloot en terug te vinden onder de rubriek Beker.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/10/2016Loting West-Vlaams Kampioenschap 2017
omschrijvingLoting voor de individuele en duo reeksen zijn terug te vinden onder: "Algemene Info" -> "Kampioenschap WVL" -> "Loting WVL Kampioenschap 2017 duo en individuele reeksen"
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/10/2016Inschrijvingen West-Vlaams Kampioenschap 2017
omschrijvingIn bijlage kunt u de inschrijvingen per lokaal terug vinden, wij vragen aan de lokaalhouders om dit nog eens na te zien zodat eventuele fouten nog kunnen recht gezet worden. Het is uiteraard niet de bedoeling om nog bijkomende inschrijvingen te doen. Deze periode is verlopen.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/10/2016Inschrijvingen West-Vlaams Kampioenschap 2017
omschrijvingOok de lijsten per categorie van de inschrijvingen zijn terug te vinden op de website onder "Algemene Info" -> "Kampioenschap van WVL" en dan per duo reeks, individuele reeks of leeftijdscategorie.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


16/10/2016Wedstrijden onder voorbehoud
omschrijvingOp de bestuursvergadering van donderdag laatstleden werden de 2 wedstrijden onder voorbehoud, namelijk Garfields B - Netjes A en Bolle C - Polentappers A behandeld. Het bestuur heeft beslist om geen verder gevolg te geven aan de wedstrijd Bolle C - Polentappers A. Voor de wedstrijd Garfields B - Netjes A wordt een zitting van de klachtencommissie georganiseerd om te onderzoeken of er een fout is gebeurd tegen het reglement. Het resultaat van deze wedstrijd blijft dus voorlopig onder voorbehoud. In het kader van deze wedstrijden vraagt het bestuur om sportiviteit, hoffelijkheid en plezier hoog in het vaandel te dragen. De betrokken personen bij deze wedstrijden kregen een schrijven vanwege het bestuur om hen op deze plichten te wijzen.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


08/10/2016Loting beker Markhove Cup 1/8e finale
omschrijving1/8 e finale werd geloot, deze loting is terug te vinden onder wedstrijden en daarna beker.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


12/09/2016Foutief ingevulde wedstrijdformulieren
omschrijvingWe stellen vast dat er in de eerste 3 weken van het nieuwe seizoen veel fout ingevulde of onduidelijke wedstrijdformulieren werden bezorgd aan het secretariaat. Om toch enig respijt te geven zijn er tot op heden nog geen boetes toegekend. Echter vanaf volgend weekend zal dit wel gebeuren. De betrokken ploegverantwoordelijken werden ingelicht per mail, indien u niets ontvangen heeft, dan is dit een teken dat u het goed heeft gedaan!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


09/09/2016Wedstrijdwijziging
omschrijvingDe wedstrijd tussen Rumba's A en Melrosestoters D wordt uitgesteld tot latere datum wegens een overlijden. Hierover later verdere communicatie. Het bestuur betuigt zijn medeleven aan Christophe en zijn familie.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


31/08/2016Wie speelt waar (AANPASSING)
omschrijvingUPDATE: Ploeg Molenstoters A speelt sedert dit seizoen in lokaal De Loskaai. In bijlage kunt u de lijst terug vinden met welke ploeg in welk lokaal speelt. Ook kunt u de naam, email en gsm nummer van de ploegverantwoordelijke hier terug vinden. Deze lijst kunt u gebruiken om contact te nemen met uw tegenstrever in geval u een wedstrijdwijziging wilt aanvragen. Nogmaals ter herinnering: aanvragen tot eind augustus zijn gratis, vanaf 1/09 zijn deze betalend.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


28/08/2016UPDATE: Wedstrijdwijziging
omschrijvingDoor onbeschikbaarheid van lokaal Breughel op 2 september voor de bekerwedstrijd tussen Textielhuis A en Arena-Espa A is deze verplaatst naar lokaal de MELROSE. (na onbeschikbaarheid van lokaal de Vierweg)
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


27/08/2016Uitlsagen beker voorronde Markhove Cup Hogere en Lagere Reeks
omschrijvingUitslagen online van de voorronde in de 2 bekerreeksen, jammer genoeg een eerste forfait in de voorronde Lagere Reeks.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


27/08/2016Wedstrijdwijziging: 2 wijzigingen goedgekeurd
omschrijvingOp de valreep werden nog 2 wedstrijdwijzigingen ingediend en goedgekeurd, deze zijn terug te vinden onder de vaste rubriek.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


20/08/2016UPDATE Wedstrijdwijziging: 5 wijzigingen goedgekeurd
omschrijvingTot op heden werden er 5 wedstrijdwijzigingen ingediend en goedgekeurd. Deze zijn terug te vinden onder het thema "wedstrijdwijziging". Nog even ter herinnering, de wedstrijdwijzigingen die ingediend worden tem donderdag 25/08/16 worden gratis behandeld, vanaf dan is het terug betalend.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


20/08/2016Clubactiviteiten: Nationale Interclub Drieband
omschrijvingKalender Nationale Interclub Drieband Arena toegevoegd. Thuiswedstrijden op dinsdag vanaf 19.30 u.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


15/08/2016Loting Beker Markhove Cup Hogere en Lagere Reeks
omschrijvingLoting 1/16e finales gekend. Deze zijn terug te vinden onder "Wedstrijden -> Beker", de laatste kolom in de loting is de vermelding van het lokaal. Zie ook de loting in bijlage met vermelding van tijdstippen waarop de volgende lotingen zullen gebeuren voor 1/8e, 1/4e en 1/2e finales. Deze lotingen zijn openbaar.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


15/08/2016Examen officiële WGF-wedstrijdleider
omschrijving14/08 was de eerste examendag voor officiële WGF-wedstrijdleider, zaterdag eerstkomend is de tweede en laatste kans om zich in orde te stellen en ervoor te zorgen dat iedere ploeg een WGF-wedstrijdleider heeft. Volgende ploegen dienen zich nog in orde te stellen: Arena-Espa B, Bistrostoters A, Sportwereld B, Vink A, Duqkie's Place A, Melrosetappers A.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/08/2016Loting Beker Markhove Cup Hogere en Lagere Reeks
omschrijvingVoorronde gekend, in beide reeksen is er één wedstrijd in de voorronde te spelen op 26/08. Voor meer informatie zie "Wedstrijden -> Beker"
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


05/08/2016Infodag scheidsrechters
omschrijvingNiet te vergeten: morgen 6/08 infodag voor de scheidsrechters in lokaal Bistro Siberië vanaf 10.30 u, iedereen welkom!!!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


05/08/2016Afhalen documenten in lokaal Duqkie's Place
omschrijvingOp 19/08 dienen de documenten voor het komende seizoen 2016-2017 afgehaald te worden in lokaal Duqkie's Place, dit vanaf 19.00 u tot 22.00 u.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


04/08/2016WIJZIGING: Speel kalender seizoen 2016-2017 (3e afdeling)
omschrijvingIn bijlage de kalender per speeldag. Zoals gemeld op de jaarlijkse algemene bijeenkomst werd bij de opmaak van deze kalender geen rekening gehouden met verlofperiodes van lokalen. Ter compensatie hiervoor worden alle in augustus ingediende wedstrijdwijzigingen gratis behandeld. Hou hiermee dus rekening, stuur deze aanvragen dus zeker tijdig door naar het secretariaat. (Wijziging in derde afdeling)
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


03/08/2016Lijst lokalen en naamswijzigingen clubs Gildestoters en Peacock.
omschrijvingDe clubnaam Gildestoters is veranderd naar Benedictus Stoters, deze spelen nog steeds in lokaal Benedictus te Deerlijk. Club Peacock heet vanaf heden Beukenhof en speelt in lokaal Beukenhof te Jabbeke. In bijlage kunt u de lijst met het overzicht van lokalen terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


31/07/2016Kandidaten inrichting evenementen seizoen 2016-2017
omschrijvingZoals vorige twee seizoenen is het WGF-bestuur terug op zoek naar een partner om de 3 hoofdevenementen (Kampioenschap van West-Vlaanderen, WGF-kampioenschap en de jaarlijkse kampioenenviering) in te richten. Iedereen die interesse heeft kan zijn kandidatuur stellen en een voorstel indienen tegen ten laatste eind augustus. Veel succes!!!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


30/07/2016Clubactiviteiten
omschrijvingClubactiviteiten Duqkie's Place en Arena (DOS) werden toegevoegd, voor meer info zie de pagina "clubactiviteiten" onder "communicatie" of in de WGF-kalender.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


19/07/2016Document wedstrijdwijziging
omschrijvingHet document om een wedstrijdwijziging aan te vragen is online te vinden onder "Algemene info -> formulieren". De enige correcte wijze om een wedstrijdwijziging aan te vragen gaat als volgt: Zowel de aanvragende ploeg, als de tegemoetkomende ploeg vullen dit formulier volledig AFZONDERLIJK in, en sturen dit AFZONDERLIJK door naar het secretariaat. Er hoeven dus geen formulieren meer door gegeven te worden aan elkaar ter ondertekening!!! Het volstaat om telefonisch af te spreken, elk een formulier in te vullen met de gemaakte afspraken, en dit door te sturen. Zo zijn wij zeker dat beide ploegen op de hoogte zijn van de wijziging...
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/07/2016Inschijving Beker van Belgie
omschrijvingBeste ploegverantwoordelijken, in bijlage info en formulieren voor wie wenst deel te nemen aan de beker van België. Einddatum voor inschrijving is 5 augustus. Veel succes aan alle deelnemers
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/07/2016Kalender seizoen 2016-2017
omschrijvingIn bijlage kunt u de kalender voor volgend seizoen terug vinden. Het speelschema volgt tegen eind augustus. Hierin is er GEEN rekening gehouden met verlofperiodes van lokalen, maar zoals eerder gemeld kunnen er GRATIS wedstrijdwijzigingen aangevraagd worden in augustus, mochten er conflicten zijn. Let wel: ENKEL EN ALLEEN de in augustus ingediende wedstrijdwijzigingen zijn gratis, erna zijn deze betalend. Een gewaarschuwd man(en vrouw) is er twee waard!!!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/07/2016Reeksindeling seizoen 2016-2017
omschrijvingIn bijlage kunt u de reeksindeling voor volgend seizoen terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/07/2016Inschrijving Beker Markhove Cup seizoen 2016-2017
omschrijvingIn bijlage kunt u de inschrijvingsformulieren terug vinden voor de bekercompetitie Markhove Cup seizoen 2016-2017. Deze dienen terug in het secretariaat te zijn tegen 1 augustus!!!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/07/2016Biljartprijskamp Cafe Quicky
omschrijvingIn de kalender zijn twee biljartprijskampen toegevoegd in lokaal Quicky op 16/07 en 7/08. Voor meer info zie bijhorende affiche.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/07/2016Welverdiend pensioen
omschrijvingVia deze weg willen wij u mee delen dat Gaby Dutry besloten heeft om op welverdiend pensioen te gaan na een carrière van meer dan 30 jaar als bestuurslid van de WGF. Wij wensen dan ook Gaby uitdrukkelijk te bedanken voor deze vele jaren van inzet. Hierdoor zijn er terug wat verschuivingen binnen het bestuur. Er werd besloten om geen nieuw bestuurslid aan te nemen, daar het bestuur van mening is dat door herstructurering dit intern kan opgevangen worden. Zijn taak als penningmeester zal worden overgenomen door Guy Speliers, de andere taken worden intern verdeeld. Om deze reden, en ook om de vooruitgang in het ontwikkelen van de website niet tegen te houden, heeft het bestuur besloten om een webmaster onder de arm te nemen, om de secretaris in het ontwikkelen van de website bij te staan. De persoon die verzocht werd om deze taak op zich te nemen, en dit ook aanvaard heeft, is spelend lid Kristiaan Leleu. Wij wensen hem veel succes.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/07/2016Uitslag testwedstrijd laatste stijger naar Ere-afdeling
omschrijvingOnder "Wedstrijden -> Beker -> Bekerreeks: Testmatch stijger" kunt u de uitslag terug vinden van de wedstrijd om de laatste stijger te bepalen vanuit Eerste naar Ere-afdeling.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


20/05/2016Club De Kabien verliest 2e lid op korte tijd
omschrijvingWij vernemen het overlijden van dhr. Vernon Vermeulen, lid van Kabien C. Wij wensen de familie en vele biljartvrienden van de Kabien veel sterkte in deze moeilijke tijd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


08/05/2016Transferdagen
omschrijvingVrijdag 13 mei overgangen in Lokaal Montana en op 27 mei in lokaal Duqkie's Place vanaf 19u30 tot 22u00. BELANGRIJK voor alle spelers die geen clubovereenkomst getekend hebben, wie na vrijdag 27 mei geen transfer gedaan heeft kan enkel nog via een D4 speelgerechtigd geraken voor volgend seizoen, met bijhorende kosten tot gevolg.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


28/04/2016Aanvangsuur bekerfinale
omschrijvingaanvangsuur bekerwedstrijd wordt vastgelegd op 20 uur.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


18/04/2016Overlijden
omschrijvingWij vernemen het overlijden van Dhr. Roger Werbrouck, reeds jarenlang een gewaardeerd lid van onze federatie. Wij betuigen ons medeleven aan familie, vrienden en ploeggenoten. Voor meer informatie betreffende de uitvaartplechtigheid verwijzen wij u naar ons gastenboek.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


08/04/2016Overlijden
omschrijvingWij vernemen het overlijden van Jozef Speliers, vader van WGF-kaarthouder en bestuurslid Guy Speliers. Het bestuur en zijn leden bieden hierbij hun oprechte deelneming aan de familie en vrienden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


30/03/2016Wijziging lokaal schifting WGF-Kampioenschap!!!!!
omschrijvingPoule 14 Duo Hoger wordt verplaatst van lokaal Quicky naar Vrij Polen wegens onbeschikbaarheid van lokaal Quicky op maandag 04/04/2016.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/03/2016Wijziging lokalen schifting WGF-Kampioenschap!!!!!
omschrijvingDoor een fout van mijzelf werd er geen rekening gehouden met de sluitingsdagen van lokaal De Bolle. Hierdoor konden 6 poules niet gespeeld worden. Dit werd opgelost door enkele poules te verschuiven, zie hieronder het overzicht. De loting die terug te vinden is op de website is reeds aangepast. Overzicht: Duo Hoger poule 1: lokaal De Bolle ipv Arena poule 7: lokaal Duqkie's Place ipv De Bolle / Duo Gemengd poule 1: lokaal de Bolle ipv Arena / Ind. A poule 1: lokaal Arena ipv De Bolle poule 10: lokaal De Pelikaan ipv De Bolle / Ind. B poule 4: Lokaal Quicky ipv De Bolle / Ind. C poule 12: Lokaal De Bolle ipv Duqkie's Place / Duo Mixt poule 9: lokaal De Bolle ipv Quicky poule 14: Lokaal De Bolle ipv De Kabien / Duo Lager poule 2: lokaal Arena ipv De Bolle poule 5: lokaal De Kabien ipv De Bolle
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


21/03/2016AANPASSING: Overzicht inschrijvingen WGF-Kampioenschap 2016
omschrijvingIn het overzicht in bijlage kunt u het aantal inschrijvingen per lokaal terug vinden ter controle voor de lokaalhouders. Aanpassing: inschrijvingen toegevoegd van Kroon en Rozeveld, deze waren tijdig ingediend maar werden door mijzelf over het hoofd gezien, mea culpa. Bij deze rechtzetting.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


16/03/2016Clubactiviteiten
omschrijvingToernooien Textielhuis, Rozenveld en De Vink werden toegevoegd aan de kalender, voor meer info zie desbetreffende affiches
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


16/03/2016Formulieren WGF Kampioenschap 2016
omschrijvingInschrijvingsformulieren en inlichtingen terug te vinden onder rubriek "Algemene Info" en Kampioenschap WGF. Opgepast: inschrijven tegen ten laatste 19/03.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


22/02/2016Spagehttifestijn tvv Bruggestoters
omschrijvingAffiche toegevoegd aan clubactiviteiten. Voor meer info en details zie de affiche in bijlage.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


19/02/2016Loting Beker Markhove Cup Hogere en Lagere Reeks
omschrijving1/4e finales zijn gekend
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/01/2016Dresscode Kampioenschap van West-Vlaanderen: Black&White
omschrijvingWij wensen alle finalisten veel succes tijdens het finaleweekend, maar toch dienen we nog even stil te staan bij het punt van de kledij. Zoals ieder jaar zijn er wel een aantal die niet op de hoogte zijn, of die dit toevallig vergeten zijn. Op zich is het eenvoudig, zwart en wit!!! Voor wie twijfelt is de beschrijving duidelijk terug te vinden in het reglement BGB voor provinciale kampioenschappen. Voor alle duidelijkheid: bruin is niet toegelaten, niet als kleur voor broek, noch voor schoenen! Zwarte broek, zwarte schoenen, wit hemd. Reclame op het hemd is toegelaten, doch met een bepaald maximum, ook terug te vinden in het reglement BGB! Een verwittigd man (en vrouw) is er twee waard!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/01/2016Verwittigde forfait
omschrijvingVolgende spelers zeggen af: Ind. D poule 12 (donderdag 28/01): Thierry Debouver, Ind. B poule 15 (donderdag 28/01): Martin Lapauw
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


18/01/2016Toernooi Paastrofee BC Onder De Toren
omschrijvingVoor meer info zie link
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


18/01/2016Verwittigde forfait (maandag 18/01)
omschrijvingIn Ind. B (Poule 2) geeft Anthony Doom forfait.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


18/01/2016Wijziging kalender!!!
omschrijvingVan speeldagen 18, 19 en 20 werd de datum in de kalender aangepast, deze komt nu niet meer overeen met wat in het kalenderboekje staat. Gelieve hiermee rekening te houden voor deze speeldagen. Dit naar aanleiding van het West-Vlaams Kampioenschap.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


18/01/2016Verwittigde forfait (maandag 18/01)
omschrijvingIn Ind. B (Poule 3) geeft Donat Deloffer forfait.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


16/01/2016Verwittigde forfait (zondag 24/01)
omschrijvingIn Oude-Gloriën Lagere Reeks (Poule 1) geeft Norbert Dujardin forfait.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


15/01/2016Wedstrijdwijziging
omschrijvingWedstrijd Middenstandstoters A - De Zoeten Inval A van 15 januari wordt verplaatst naar lokaal De Rumba
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/01/2016Vervanging duo (donderdag 14/01)
omschrijvingIn poule 15 Duo Mixt wordt Kurt Cardoen vervangen door Didier Cours, en dit conform het BGB-reglement op nationale inrichtingen, waarvan een provinciaal kampioenschap deel uit maakt. Hierdoor kan een zieke speler vervangen worden door een speler van gelijke of lagere letterwaarde.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/01/2016Verwittigde forfait
omschrijvingVolgende spelers zeggen af: Ind. A poule 2 (zaterdag 16/01): Pascal Baert Oude-Gloriën Lagere Reeks (zondag 24/01): Luc Verfaillie
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/01/2016Toernooi tvv Breughel A
omschrijvingZie clubactiviteiten voor meer info
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


14/01/2016Wegeniswerken Ardooie Fase 2
omschrijvingDoor wegeniswerken in de Stationstraat te Ardooie is lokaal Montana moeilijk bereikbaar. In bijlage kunt u een plannetje vinden met de te volgen omleiding.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


09/01/2016Verwittigde forfait (zondag 10/01)
omschrijvingIn duo hoger (Poule 10) geeft het duo Kurt Cardoen/Debusschere Koen forfait.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


08/01/2016Verwittigde forfait (zondag 10/01)
omschrijvingIn duo hoger (Poule 13) geeft het duo Deroo Christophe/Dumoulin Andy forfait wegens ziekte.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


07/01/2016Wijziging lokaal Peacock
omschrijvingBELANGRIJK: Vanaf heden speelt ploeg Peacock A (Ere-afdeling) in het nieuw lokaal Beukenhof, gelegen in de Gistelsteenweg 342 te 8490 Jabbeke.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


07/01/2016Verwittigde forfait
omschrijvingIn duo lager (Poule 4) geeft het duo Verbrugghe Yves/Duquenois Marino forfait wegens ziekte.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/12/2015Loting West-Vlaams Kampioenschap 2016
omschrijvingDe loting voor het West-Vlaams Kampioenschap 2016 is terug te vinden onder Algemene Info, Kampioenschap WVL
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


17/12/2015Nieuwe letterwaarden NA
omschrijvingVia de link kunt u de nieuwe letterwaarden terug vinden voor de leden met een NA-letterwaarde die minimum 10 wedstrijden gespeeld hebben.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


16/12/2015Letterwaarden (nieuwe)
omschrijvingVoor de leden met letterwaarde NA: vanaf morgenmiddag zal er een lijst terug te vinden zijn op de website van de WGF met uw nieuwe letterwaarde. Hiermee kunt u zich dan inschrijven in de juiste reeksen voor het West-Vlaams Kampioenschap!
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


16/12/2015Uitslagformulieren
omschrijvingUitslagformulieren: aan de mensen die het uitslagformulier doorsturen als foto had ik het volgende willen vragen: gelieve na te zien of de foto duidelijk is, qua belichting, scherpte en volledigheid, we stellen namelijk geregeld vast dat er onleesbare foto's binnen komen. Graag uw medewerking hierin om dit ook voor ons vlot verwerkbaar te maken, alvast bedankt.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


07/12/2015Formulieren West-Vlaams Kampioenschap 2016
omschrijvingDe formulieren voor het West-Vlaams Kampioenschap zijn ondertussen ook online terug te vinden onder "Algemene Info" en dan "Kampioenschap van West-Vlaanderen"
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


04/12/2015Formulieren West-Vlaams Kampioenschap 2016
omschrijvingDe formulieren voor het West-Vlaams Kampioenschap 2016 werden begin deze week per post opgestuurd naar de lokalen, als alles normaal verlopen is zouden deze vandaag in lokalen dienen aanwezig te zijn. Deze werden ook voor alle zekerheid per mail doorgestuurd. Mocht u geen van beide ontvangen hebben, gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


27/11/2015Wedstrijdwijziging
omschrijvingIn de wedstrijden Tonne A - Quickytappers B worden de heen- en terugronde omgewisseld.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


23/11/2015Wijziging kalender!!!
omschrijvingDoor onbeschikbaarheid van de Expo-cafetaria worden de finales van het West-Vlaams Kampioenschap vervroegd naar het weekend van 29/30/31 januari. Gevolg hiervan is dat de competitiewedstrijden van speeldag 18, 19 en 20 een week achteruit worden geschoven. Gelieve dit met de nodige aandacht te bekijken voor het geval dit problemen mocht geven qua beschikbaarheid van lokalen.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


23/11/2015Uitbating Kampioenschappen en Feest WGF 2016
omschrijvingHet WGF-Bestuur is op zoek naar een of meerdere personen die als individu of groep de uitbating van de cafetaria tijdens de kampioenschappen voor zijn(hun) rekening willen nemen. Dit kunnen lokaalhouders, clubs of andere zijn... Bij interesse gelieve per mail contact te nemen met secretaris Steven Degraeve. Dit is voor de evenementen West-Vlaams Kampioenschap 2016, WGF-Verbondskampioenschap 2015-2016 en Kampioenenfeest 2016.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


20/11/2015Loting Beker Markhove Cup Hogere en Lagere Reeks
omschrijvingLoting van de 1/8e finales in de Beker Markhove Hogere en Lagere Reeks online
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


20/11/2015Clubactiviteiten
omschrijvingTwee toernooien werden toegevoegd onder clubactiviteiten, namelijk op 20/12/2015 in lokaal De Zoeten Inval en op 25/06/2016 in lokaal Montana
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


31/10/2015Wijziging lokaal Beker Lagere Reeks
omschrijvingDe wedstrijd tussen Bolle D en Chauffeurke A zal niet door gaan in lokaal De Zoeten Inval te Handzame, maar wel in lokaal Sportkring te Houthulst, en dit door onbeschikbaarheid van het lokaal te Handzame op 6/11.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/10/2015Wijziging lokaal Beker Hogere Reeks
omschrijvingDe wedstrijd tussen Molenstoters A en Melrosetappers A zal niet door gaan in lokaal Middenstandshuis te Ingelmunster, maar wel in lokaal Breughel te Kortemark, en dit door onbeschikbaarheid van het lokaal te Ingelmunster op 6/11.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/10/2015Wedstrijdwijziging
omschrijvingWedstrijd De Zoeten Inval A - Aramiths A van 30 oktober wordt verplaatst naar lokaal De Pelikaan.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


16/10/2015Beker Markhove Cup Lagere Reeks 1/16e finale: wijziging lokaal
omschrijvingIn de Markhove Cup Lagere Reeks 1/16e finale wordt de wedstrijd Sportwereld B - Kabien D niet in lokaal de Kabien gespeeld (zoals voorheen vermeld) maar in lokaal 't Valkennest.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


16/10/2015Loting Beker Markhove Cup Hogere Reeks
omschrijvingLoting Beker Markhove Cup Hogere Reeks 1/16e finale online
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/10/2015Bekerwedstrijden: lokalen
omschrijvingDe lokalen waar de wedstrijden gespeeld worden zijn nu ook terug te vinden op deze site. Door problemen met programmatie waren deze nog niet zichtbaar, waarvoor mijn excuses. Bij deze is dit opgelost.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/10/2015Reglementenboeken WGF groot formaat
omschrijvingVoor wie dit wenst zijn er nog reglementenboeken WGF ter beschikking voor de democratische prijs van 3 euro. Iedereen kan deze verkrijgen via het secretariaat.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


24/09/2015Wegeniswerken Ardooie
omschrijvingDoor wegeniswerken in de Stationstraat te Ardooie is lokaal Montana moeilijk bereikbaar. In bijlage kunt u een plannetje vinden met de te volgen omleiding.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


24/09/2015Aanvraag lokaalsverandering Loskaai A
omschrijvingDe ingediende "aanvraag voor lokaalsverandering tijdens seizoen" van ploeg Loskaai A werd door de secretaris negatief beoordeeld. Hierdoor blijven de thuismatchen van ploeg Loskaai A doorgaan in het lokaal Loskaai te Tielt.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


20/09/2015Klassement aangepast na speeldag 3
omschrijvingKlassementen werden aangepast, wedstrijd tussen Los Amigos A en Rozeveld A is terug te vinden op speeldag 16 wegens de wijziging heen- en terugronde.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


12/09/2015Klassement 1e A en 3e
omschrijvingUpdate na speeldag 2, klassement 1e A en 3e afdeling staan online.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


11/09/2015Wedstrijdwijziging
omschrijvingEr werden twee wedstrijden gewijzigd, zie pagina wedstrijdwijzigingen
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


08/09/2015Competitie uitslagen 1e speeldag
omschrijvingDe uitslagen en de klassementen van de 1e speeldag staan online. In de klassementen zat er nog een programmeerfout, dat was de reden dat deze nog wat op zich laten wachten hebben. Ondertussen werd dit opgelost en zijn deze zichtbaar. Om de individuele resultaten te zien kunt u doorklikken op het resultaat van de ploeg.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


31/08/2015Uitlsagen beker voorronde Markhove Cup Lagere Reeks
omschrijvingDe uitslagen per ploeg staan online, van zodra de link naar de individuele resultaten hersteld is zullen deze ook zichtbaar zijn, onze excuses voor dit ongemak. De loting die reeds bekend was voor de 1/16e finales in de lagere reeks staat nu ook op punt met de winnaars uit de voorronde erin verwerkt.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


29/08/2015Formulier wedstrijdwijziging
omschrijvingHet document om een wedstrijdwijziging werd toegevoegd onder het menu "Algemene Info" en dan "Formulieren".
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


27/08/2015Wedstrijdwijzigingen
omschrijving3 wedstrijdwijzigingen werden toegevoegd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


25/08/2015Wie speelt waar
omschrijvingMomenteel is nog geen bestand terug te vinden op de website om te zien welke ploeg in welk lokaal speelt. Dit volgt nog, echter zijn we er nog niet uit via welke weg dit zal zijn. Om dit euvel voorlopig op te lossen kunt u hier op de bijlage dit bestand tijdelijk terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve - Secretaris WGF


24/08/2015Rechtzetting datum kalender reeks 1A
omschrijvingIn het kalenderboekje staan speeldag 11 en 12 respectievelijk op datum 21 en 28/11/2014. Dit dient uiteraard 20 en 27/11/2015 te zijn. Alsook de terugronde met speeldag 24 en 25 op 13 en 20/03/2015 dient 18 en 25/03/2016 te zijn. In 2e staat speeldag 4 op datum 25/09/2014, dit dient 2015 te zijn.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


21/08/2015NIeuwe wedstrijdformulieren
omschrijvingBeste biljartliefhebbers, in het Pdf-bestand in bijlage vindt u een beknopte uitleg terug over hoe de wedstrijdformulieren vanaf heden dienen ingevuld te worden. Indien er vragen zijn, stel deze gerust via het gastenboek.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


20/08/2015Aan de lokaalhouders
omschrijvingBelangrijk bericht in verband met het nieuw type rubbers. Belangrijk voor alle lokalen die reeds hun biljart hebben laten vernieuwen. Voor meer info zie website van BGB: http://www.bgbgolfbiljart.be/
verantwoordelijkenDegraeve Steven Secretaris WGF


19/08/2015Seizoen 2015-2016
omschrijvingVrijdag 21/08/2015 vanaf 19.30 u tem 21.00 u afhalen documenten in lokaal Arena.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


19/08/2015Nieuwe website
omschrijvingVanaf heden bent u welkom op onze nieuwe website, indien vragen of opmerkingen, laat dit gerust weten aan onze webmaster via de link op de startpagina. Veel genot
verantwoordelijkenDegraeve Steven Secretaris WGF