aanmelden
WEST-VLAAMSE GOLFBILJARTFEDERATIE

Berichten

03/12/2020Géén competitie, lidgeld terug.
omschrijvingDoor het bestuur werd de beslissing genomen om de lidgelden 20/21 in de loop van deze maand integraal terug te storten, met uitzondering van de transfergelden. Afhankelijk van de beslissingen van de overheid wordt bekeken wat er nog mogelijk zal zijn qua organisatie van de bekercompetitie, de clubkampioenschappen en het kampioenschap van West-Vlaanderen. Hou het gezond !
verantwoordelijkenPatrick Vanneste - secretaris


13/10/2020Afhalen van spelerskaarten
omschrijvingVrijdag 16 oktober kunnen ook de spelerskaarten met letterwaarde afgehaald worden in lokaal Bistro Siberië tussen 19 en 22 uur. 1 persoon per lokaal is voldoende. Indien ze niet afgehaald zijn, zullen ze in lokaal Montana af te halen zijn vanaf 6 november. In bijlage ook de ploegen die een beker moeten afhalen van de competitie.
verantwoordelijkenGuy Speliers


01/10/2020Uitdeling bekers competitie 2019-2020
omschrijvingOp vrijdag 16 oktober worden de bekers van de voorbije WGF-competitie uitgereikt tussen 19 en 22 uur in lokaal Bistro Siberië. De eerste 2 gerangschikten krijgen een beker. Een afgevaardigde van de club mag deze in ontvangst nemen. Bij niet afhalen van de beker wordt een boete van 25€ aangerekend.
verantwoordelijkenGuy Speliers


17/09/2020verandering van lokaal De Sportwereld
omschrijvingBC De Sportwereld zal zijn thuiswedstrijden in lokaal De Klakmolen spelen. Dit wegens de corona-maatregelen.
verantwoordelijkenGuy Speliers - bestuurslid


27/08/2020Lokaalverandering De Warande
omschrijvingDoor corona-omstandigheden zal De Warande hun thuiswedstrijden in café BREUGHEL spelen. De 2 ploegen van De Warande zullen op biljarttafel 2 spelen. Nieuwe lijst van "Wie speelt waar" staat op de website.
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF bestuurslid


14/08/2020ontslag Steven Degraeve - secretaris
omschrijvingGisteren heeft Steven Degraeve het WGF-bestuur meegedeeld dat hij wenst ontslag te nemen als bestuurslid. We betreuren dit uiteraard ten zeerste maar hebben alle begrip voor de genomen beslissing. Hierbij willen wij Steven van harte danken voor de jarenlange inzet en drijvende kracht in onze organisatie. De taken worden overgenomen door Patrick Vanneste.
verantwoordelijkenGuy Speliers - penningmeester


14/08/2020WGF-kamp.2020 en nieuwe competitie
omschrijvingWe zijn er ons van bewust dat sommigen zich vragen stellen omtrent het op zich laten wachten van communicatie qua afhandeling van het seizoen 2019/2020. De één deed dit iets diplomatischer dan een ander maar soit... Iedereen moet weten dat wij als WGF-bestuur afhangen van de beslissingen van het BGB-bestuur. Momenteel werd door BGB beslist dat de start van de competitie, annex officiële wedstrijden, uitgesteld wordt tot 1 oktober. Wij hebben als WGF-bestuur volgende beslissingen genomen omtrent niet-afgewerkte bekerfinales en finales WGF-kampioenschappen. Er zijn twee scenario's : A. BGB behoudt de startdatum vd competitie op 1 oktober --> Bekerfinales worden in één weekend gespeeld in de maand oktober. - Markhovecup Hoge reeks : op vrijdag - Markhovecup Lagere reeks : op zaterdag Juiste data komen er asap, dit na overleg met uitbater Café Markhove --> Finales WGF-kampioenschappen - Worden gespeeld - gespreid in de weekends van de maand oktober in nog nader te bepalen diverse cafés. - Voor de categoriën Indiv. A/B/C - Duo's Hoog/Laag/ Mixt wordt de finaledag opgesplitst in twee dagen. vb A-reeks : 16 finalisten : na eerste speeldag blijven er 4 over - halve finale + finale wordt het weekend er op gespeeld. --> Eerstdaags wordt het schema opgesteld welke finales er waar en wanneer zouden doorgaan. --> Aansluitend op bovenvermelde finaledagen start dan de competitie op vrijdag B. BGB stelt de start van de competitie verder uit : --> Bekerfinales en finales WGF-kampioenschappen seizoen 2019/2020 gaan niet meer door. --> Indien dit scenario zich voltrekt en er geen finales zullen afgewerkt worden komen de inschrijvingen voor de WGF-kampioenschappen 2020/2021 niet-betalend Niemand heeft een glazen bol hoe de covid-toestand zal evolueren en welke richtlijnen er zullen van toepassing zijn. Wij zijn ons goed bewust van de pro's en contra's van de genomen beslissingen, maar hopen u hiermee toch een billijk perspectief aan te bieden . Met sportieve groet, Het WGF-bestuur.
verantwoordelijkenGuy Speliers


10/08/2020Uitstel competitie tot 1 oktober 2020
omschrijvingEr is door de Belgische Golfbiljart Bond beslist dat ALLE competities en bekercompetities uitgesteld worden tot 1 oktober wegens de corona-toestand. Er zal ten gepaste tijde een aangepaste kalender verschijnen. Waarschijnlijk zal er met mondmasker moeten gespeeld worden.
verantwoordelijkenGuy Speliers - penningmeester & kaarthouder


23/07/2020RIVA geeft algemeen forfait
omschrijvingRiva geeft algemeen forfait, in 3e afdeling, omdat de lokaalhouder de biljarttafel heeft laten verwijderen omdat de afstand niet gerespecteerd kan worden. De club gaat dus in ontbinding waardoor alle spelers vrij zijn om bij een andere club aan te sluiten.
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF kaarthouder


11/07/2020Scheidsrechter WGF - info en examen
omschrijvingOp zaterdag 1 augustus en 8 augustus zijn er infodagen voor de scheidsrechters. De zondag daarop 2 en 9 augustus zijn er examens. Dit alles gaat zoals gewoonlijk door in lokaal Siberië om 10 u. Mondmasker verplicht !
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF penningmeester


05/06/2020kalender WGF-competitie 2020-2021
omschrijvingDe nieuwe kalender ziet U in het pdf-bestand. Er zijn 71 ploegen ingeschreven. Gezien de evolutie van het corona-virus , zullen we op de voorziene datum kunnen starten. Misschien nog met een mondmasker en ontsmettingsgel, maar zal er toch kunnen gespeeld worden. Succes en goede gezondheid aan iedereen. Het WGF-bestuur
verantwoordelijkenGuy Speliers - Ledenbeheer


29/05/2020WGF overgang tot en met zondag 31 mei 2020
omschrijvingNog 3 dagen voor de transfers in het verbond WGF, daarna moet er een D4-overgang gedaan worden dat 100€ kost zonder lidgeld. In bijlage de lijst met de spelers die een transfer moeten doen indien ze volgend seizoen in de WGF willen spelen.
verantwoordelijkenGuy Speliers - Ledenbeheer


07/05/2020TRANSFER via website
omschrijvingDe speler logt zelf in op zijn account op https://leden.wgfbiljart.be Nadat je bent ingelogd klik je op de knop "transfer aanvragen". Kies de nieuwe club waar je naartoe gaat en klik op "transfer aanvragen". Nadien nog formulier 'Aanvraag nieuw lid' indienen die de groene kaart vervangt.
verantwoordelijkenGuy Speliers - Ledenbeheer WGF


02/05/2020TRANSFERABELE SPELERS
omschrijvingTransferabele spelers zijn de spelers die NIET getekend hebben op de clubovereenkomst en moeten een overgang doen en wanneer ze alleen bij een ander verbond willen aansluiten, moeten ze een NATIONALE OVERGANG bij de WGF doen. Vrije spelers moeten gewoon een aanvraag tot nieuw lid indienen, behalve als ze van een ander verbond komen en daar de clubovereenkomst niet getekend hebben. Dan moeten ze daar een nationale overgang doen.
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF Ledenbeheer


10/04/2020Overlijden Bart De Graeve
omschrijvingBart De Graeve , speler van De Zoete Inval, is overleden op 6 april 2020. Onze innige deelneming aan familie, vrienden en ploegmaten. Het WGF-bestuur
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF bestuurslid


07/04/2020Stopzetting WGF-competitie
omschrijvingWGF-bestuur heeft volgende beslissingen genomen: De competitie wordt afgelast, de huidige stand is de eindstand. Stijgers en dalers volgens reglement. Er zijn nog enkele uitslagen die in de rangschikking moeten verwerkt worden. De bekerfinales en de kampioenschappen zullen nog gespeeld worden wanneer de lokalen en zalen terug open zijn.
verantwoordelijkenGuy Speliers - WGF bestuurslid


12/03/2020BELANGRIJK BERICHT
omschrijvingWe mochten vandaag diverse berichten ontvangen van ongeruste spelers omtrent het Corona-virus en het uitoefenen van onze geliefde hobby. Via deze weg willen we communiceren naar iedereen. Zoals velen reeds vernomen hebben, zijn er verstrengde maatregelen genomen door de regering mbt het Coronavirus en evenementen. Deze avond komt de nationale veiligheidsraad samen om verdere maatregelen te bespreken ten gevolge van het Corona-virus. Ook Stad Roeselare heeft een taskforce die dagelijks samen komt om de situatie te evalueren. Wij staan in nauw contact met de stadsdiensten en volgen deze evolutie in te nemen maatregelen. Ook volgen wij de beslissingen van de nationale veiligheidsraad van vanavond verder op. Na overleg met BGB heeft deze ook beslist elk verbond zelf de beslissing te laten nemen of ze hun aankomende verbondskampioenschappen laten doorgaan. Een afgelasting behoort dus tot een van de mogelijkheden, maar ook extra maatregelen behoren hiertoe om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Deze beslissing zal niet licht genomen worden, aangezien dit enorme gevolgen heeft voor ons verbond en BGB (TDK, finanicieel, praktisch,...). Echter blijft uw gezondheid blijft onze eerste prioriteit. Hou zeker FB en de website in het oog voor verdere info. Wat de competite betreft gaan de matchen op heden gewoon door. Indien er mensen zijn die niet wensen te spelen, dan hebben wij daar alle respect voor, en vragen wij u om zo spoedig mogelijk contact te nemen met uw tegenstrever en het bestuur om te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Het WGF-bestuur
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


12/03/2020UPDATE
omschrijvingUPDATE: alle competities en andere kampioenschappen onder leiding van WGF worden tot nader order opgeschort. Speeldag van morgen 13/03 wordt dus ook opgeschort. Meer nieuws later. Het WGF bestuur
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


04/03/2020Wedstrijdwijziging
omschrijvingUpdate: De wedstrijd tussen Bolle D en Bolle D wordt verplaatst van 06/03/2020 naar 21/03/2020.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


26/02/2020Van Coillie Hugo is overleden
omschrijvinghet WGF-bestuur wenst de familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke dagen; Hugo was jarenlang een zeer verdienstelijk bestuurslid in de WGF. Info van de uitvaart op zaterdag 29 februari op de rouwbrief in bijlage.
verantwoordelijkenGuy Speliers


30/01/2020Programma WGF Kampioenschap 2020
omschrijvingIn bijlage kunt u het programma voor het WGF Kampioenschap 2020 terug vinden. Via de link onder de pagina "Algemene info" en "Kampioenschap WGF" kan u het programma als ook de inschrijvingsformulieren terug vinden
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


30/01/2020Inschrijvingsformulieren WGF Kampioenschap 2020
omschrijvingIn bijlage kunt u de inschrijvingsformulieren voor het WGF Kampioenschap 2020 terug vinden. Via de link onder de pagina "Algemene info" en "Kampioenschap WGF" kan u het programma als ook de inschrijvingsformulieren terug vinden
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


27/01/2020Loting Beker Markhove Cup seizoen 2019-2020
omschrijvingOnder "Wedstrijden" en "Beker" kan men de loting voor de 1/2e Finales terug vinden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/01/2020Wedstrijdwijziging
omschrijvingUpdate: De wedstrijd tussen Molenhof A en Markhove C wordt verplaatst van 07/02/2020 naar 14/02/2020.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


13/05/2019Overlijden Rik Vandenheede
omschrijvingMet droefnis vernemen wij het overlijden van ons lid Rik Vandenheede. Het WGF-bestuur wenst Kenneth, familie, vrienden en ploeggenoten veel sterkte in deze moeilijke tijd. Voor info omtrent de uitvaartplechtigheid verwijzen wij u naar de rouwbrief in bijlage.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


07/01/2019Overlijden Couckuyt Georgette
omschrijvingWij vernemen het overlijden van Couckuyt Georgette, moeder van Linda Vanhee. Wij wensen Linda, haar familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


09/12/2018Overlijden Lionel Gryspeert
omschrijvingWij vernemen met grote droefheid het heengaan van Lionel Gryspeert. Wij wensen via deze weg zijn familie, vrienden en leden van Joyken A ons medeleven te betuigen in deze moeilijke periode.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/12/2018Overlijden Geert Librecht
omschrijvingMet droefheid melden wij u het overlijden van Geert Librecht. Geert was meer dan 30 jaar de stuwende kracht achter de West-Vlaamse Golfbiljartfederatie als secretaris. Wij hebben dan ook veel te danken aan zijn enorme inzet. Wij wensen dan ook ons medeleven te betuigen aan de familie, geliefden en vrienden van Geert.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


28/11/2018Overlijden Daniël Vinckier
omschrijvingMet droefheid dienen wij u het overlijden te melden van Daniël Vinckier, vader en grootvader van spelend leden Stefan en Jonas Vinckier. Het bestuur wenst familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


21/09/2018Overlijden Maiko Van Coillie
omschrijvingMet droefheid dienen wij jullie het onverwachte overlijden te melden van Maiko Van Coillie, lid van de club Netjes. Wij wensen Dorine, Diego, zijn familie en vele vrienden sterkte in deze moeilijke tijd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/09/2018Overlijden Norbert Kerwyn
omschrijvingWij vernemen het jammerlijke overlijden van de heer Norbert Kerwyn, vader van Johan Kerwyn en grootvader van Ruben Vermeulen. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijden. Norbert was tevens meer dan 25 jaar lid van club Klakmolen, hij werd 82 jaar.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


01/11/2017Overlijden Yvan Deblaere
omschrijvingWij vernemen zopas het droevige nieuws van het overlijden van Yvan Deblaere, speler van de club Riva. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


12/07/2017Overlijden Suzanne Messiaen
omschrijvingWij vernemen het droevige overlijden van Suzanne Messiaen, moeder van bestuurslid Rudi Deckmyn. Het WGF-Bestuur en zijn leden wensen Rudi en zijn familie veel sterkte in deze moeilijke tijden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


27/01/2017Overlijden
omschrijvingWij vernemen het overlijden van Ronny Eeckhout, uitbater van lokaal Stad Brugge in Roeselare. Het bestuur wenst via deze weg zijn medeleven te betuigen aan familie, vrienden en kennissen van Ronny. Wij wensen hen veel moed en sterkte in deze moeilijke tijd.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


10/01/2017Overlijden
omschrijvingWij vernemen het overlijden van Katleen de Muyt, uitbaatster van lokaal De Loskaai in Tielt. Het bestuur wenst via deze weg zijn medeleven te betuigen aan familie, vrienden en kennissen van Katleen. Wij wensen hen veel moed en sterkte in deze moeilijke tijd. Wie Katleen nog een laatste groet wil brengen kan dit bij viaene vinckier (pittemstraat 8700 tielt ) dit kan vanaf 11 januari om 16u30. De dienst wordt georganiseerd zaterdag om 14u00, dit ook in de aula bij viaene vinckier.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


18/04/2016Overlijden
omschrijvingWij vernemen het overlijden van Dhr. Roger Werbrouck, reeds jarenlang een gewaardeerd lid van onze federatie. Wij betuigen ons medeleven aan familie, vrienden en ploeggenoten. Voor meer informatie betreffende de uitvaartplechtigheid verwijzen wij u naar ons gastenboek.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


08/04/2016Overlijden
omschrijvingWij vernemen het overlijden van Jozef Speliers, vader van WGF-kaarthouder en bestuurslid Guy Speliers. Het bestuur en zijn leden bieden hierbij hun oprechte deelneming aan de familie en vrienden.
verantwoordelijkenSteven Degraeve Secretaris WGF


19/08/2015Nieuwe website
omschrijvingVanaf heden bent u welkom op onze nieuwe website, indien vragen of opmerkingen, laat dit gerust weten aan onze webmaster via de link op de startpagina. Veel genot
verantwoordelijkenDegraeve Steven Secretaris WGF