Aanmelden WGF Ledenbeheer
Aanmelden BGB Live
Aanmelden BGB Ledenbeheer
WEST-VLAAMSE GOLFBILJARTFEDERATIE

Berichten

22/02/2024Werken aan Bistro Siberië
omschrijvingVoor alle ploegen die nog naar Bistro Siberië moeten om te spelen ook de thuisploegen, ze zitten met de werken voor het café. De café is niet bereikbaar via de voorkant (Gitsestraat 420, Roeselare). Vanaf nu is de café bereikbaar via de parking van de Gamma. Je moet door lopen tussen de gebouwen van de Gamma en Carpetright en zo geraak je binnen via de achterkant, de veranda. De werken zullen wel een tijdje duren.
verantwoordelijkenGuy Speliers


11/01/2024Programma WGF-kampioenschappen 2024
omschrijvingIn bijlage het programma van de komende WGF-kampioenschappen. Alleen voor de datum van de 55+ is onder voorbehoud en is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De module voor de inschrijvingen en betaling zal eerstdaags op de WGF-website operationeel zijn. Wie niet betaald heeft is niet ingeschreven. Bij bepaalde reeksen moet de geboortedatum verplicht ingevuld worden, zoniet gaat de inschrijving niet door.
verantwoordelijkenGuy Speliers


13/10/2023Handleiding inschrijving Kampioenschap v WVL
omschrijvingGedetailleerde handleiding hoe u kan inschrijven voor het Westvlaams Kampioenschap
verantwoordelijkenVnp


06/10/2023Overlijden Eric Tommeleyn
omschrijvingZoon Diego laat weten dat zijn vader Eric Tommeleyn (°24/08/1949), oud-speler van onder andere Bistro-Siberië, vandaag is overleden. Het WGF-bestuur betuigt hierbij zijn medeleven aan de familie en vrienden.
verantwoordelijkenGuy Speliers


01/06/2023Infodagen en examen WGF-scheidsrechter
omschrijvingElke ploeg moet een erkend scheidsrechter hebben, zoniet een boete van 100€. Infodagen op zaterdag 19 en 26 augustus; Examen op zondag 20 en 27 augustus. Telkens van 10u tot 12u in Bistro Siberië, Gitsestraat 420, 8800 Roeselare.
verantwoordelijkenGuy Speliers


09/01/2023handleiding kapiteins nieuw wedstrijdblad
omschrijvingBij formulieren vindt U de handleiding om ket nieuw wedstrijdblad in te vullen. Wanneer de ploegverantwoordelijke niet aanwezig kan zijn, moet hij de LOGIN en PASWOORD van de ploeg doorgeven aan zijn vervanger.
verantwoordelijkenGuy Speliers