aanmelden
WEST-VLAAMSE GOLFBILJARTFEDERATIE

Berichten

10/03/2023Clubovereenkomst verlengen tot 30 april 2023
omschrijvingVanaf dit seizoen kan de clubovereenkomst uitsluitend DIGITAAL gebeuren. Dit kan door de clubverantwoordelijke gedaan worden met behulp van een eID-lezer. Voor de clubs die dit niet hebben, worden er zitdagen voorzien. In bijlage de procedure voor de verlenging van de clubovereenkomst. Bij problemen, neem dan contact op met de kaarthouder.
verantwoordelijkenGuy Speliers - Kaarthouder / Ledenbeheer


19/02/2023Overlijden van echtgenote van Kristof Duyck
omschrijvingHet WGF-bestuur deelt haar medeleven met het overlijden van Saskia Claeys, echtgenote van Kristof Duyck, speler van Vierweg 2.0. Rouwbrief in bijlage. De uitvaartdienst vindt plaats in de aula van Uitvaartzorg Commeyne, Meensesteenweg 380 te Roeselare op donderdag 23 februari 2023 om 11 uur.
verantwoordelijkenGuy Speliers


14/02/2023Controle inschrijvingen WGF-kampioenschappen
omschrijvingIn bijlage de genoteerde inschrijvingen met voorkeurdatum. Gelieve deze te controleren op juistheid. Achteraf geen veranderingen meer toegestaan.
verantwoordelijkenGuy Speliers


09/01/2023handleiding kapiteins nieuw wedstrijdblad
omschrijvingBij formulieren vindt U de handleiding om ket nieuw wedstrijdblad in te vullen. Wanneer de ploegverantwoordelijke niet aanwezig kan zijn, moet hij de LOGIN en PASWOORD van de ploeg doorgeven aan zijn vervanger.
verantwoordelijkenGuy Speliers


05/12/2022Lokaalverandering De Gouden Osse
omschrijvingGouden Osse speelt vanaf heden zijn thuiswedstrijden in lokaal SMOKING CUE, Hofstraat 14 te 8820 TORHOUT. Zie bij "Formulieren" , Wie speelt waar 2022-2023.
verantwoordelijkenGuy Speliers


23/11/2022Overlijden Hr. Francky Dick
omschrijvingHet WGF bestuur betuigt zijn medeleven bij het overlijden van Francky. Veel sterkte aan familie aan vrienden in deze moeilijke periode
verantwoordelijkenWgf Bestuur


26/10/2022Letterwaarden 22-23
omschrijvingHierbij de nieuwe letterwaarden voor het seizoen 2022-2023
verantwoordelijkenSpeliers Guy


26/10/2022Overgang naar nieuw wedstrijdblad
omschrijvingDe webmaster is bezig met de overstap naar het elektronisch wedstrijdblad van de BGB, zodat de ELO-punten (prestaties) automatisch worden berekend om de letterwaarde te bepalen. Daar ons programma niet voorzien was voor reeksen met verschillende speeldagen, kunnen we voorlopig niet anders dan de speeldag, week per week gereed te maken tot de webmaster van de BGB, de WGF-module klaar heeft en ons bezorgt. Voor de juiste speeldag kan je steeds terecht op de WGF-website. Daar vind je de "competitiekalender 2022-2023" bij de "formulieren" onder "algemene info".
verantwoordelijkenGuy Speliers


04/10/2022Nieuw systeem letterwaarden
omschrijvingHierbij toch enige duiding hoe de nieuwe letterwaardes tot stand zijn gekomen en zullen berekend worden vanaf dit seizoen. 

De KBGB gebruikt sedert kort een nieuwe manier om de letterwaarden te berekenen – ELO-systeem. Dit is een systeem te vergelijken met het puntensysteem dat gebruikt wordt in oa de tenniswereld, dus een waarde die na iedere officiële wedstrijd variëert bij winst of verlies én ook afhangt van de waarde van de tegenstander. Er staat ‘na iedere officiële wedstrijd’, dit wil dus zeggen, iedere wedstrijd in onze WGF competitie maar ook in gelijk welke andere competitie in verbonden aangesloten bij de KBGB, iedere bekerwedstrijd, iedere wedstrijd in de kampioenschappen enz… dus dezelfde letterwaarde in ieder verbond.

 Na overleg met bestuur KBGB werd intern beslist om vanaf dit nieuwe seizoen de berekening van de letterwaarden te laten gebeuren op basis van uw bestaande letterwaarde, gecombineerd met uw prestatie in competitie en kampioenschappen van vorig seizoen. Het heeft wat voeten in de aarde gehad om alles correct te krijgen maar alles zou nu correct moeten zijn. 

Gevolg hiervan is dat wij binnenkort een nieuw wedstrijdblad zullen introduceren zodat de verwerking van de uitslagen automatisch gebeurd door de KBGB. De implementatie is momenteel aan de gang, zodra operationeel wordt u hier uiteraard van verwittigd en de nodige uitleg ontvangen.

verantwoordelijkenWgf Bestuur


03/10/2022Programma en inschrijving WVL-kampioenschappen
omschrijvingDe nodige informatie is te vinden op de WGF-website, onder 'Alegemene Info' bij 'Kampioenschap WVL'. Voor de lokaalhouders is er een blad in te vullen wanneer hun lokaal beschikbaar. Alle documenten en inschrijvingen dienen naar het nieuw email-adres verzonden te worden: wgfbiljart@gmail.com.
verantwoordelijkenGuy Speliers


09/09/2022Affiche afhalen en ophangen in lokaal
omschrijvingWGF-affiche nog af te halen, in lokaal Rumba, voor de start van de competitie, door Rozeveld, Den Gouden Osse, De Frontduif, De Vierweg, In de Welkom, Sijslohoeve en The Santiball. Het WGF-bestuur
verantwoordelijkenGuy Speliers


02/08/2022WGF scheidsrechter - infodag en examen
omschrijvingOm WGF-scheidsrechter te worden: Infodagen: Vrijdag 26 augustus om 19u30 Zaterdag 3 september om 10u00 Examen: Zondag 28 augustus om 10u00 Zondag 4 september om 10u00 alles in lokaal Bistro Siberië, Gitsestraat 420 te 8800 Roeselare. Volgende ploegen hebben nog geen scheidsrechter volgens onze info: De La Chouffekes, Den Drieweg, Kabien D en Santiball C.
verantwoordelijkenGuy Speliers


24/07/2022Overlijden Hr. P. Degryse
omschrijvingWe vernemen het schielijk overlijden van de Heer Pieter 'Pierre Degryse' Pierre was de vader van Stefaan Degryse, uitbater van De Bolle. De begrafenis vindt plaats op zaterdag 30 juli 2022 om 10.30h in de Heilig Hartkerk, Hippoliet Spilleboutdreef te Roeselare Wij betuigen langs deze weg ons diep medelijden met dit pijnlijk verlies
verantwoordelijkenPVN


15/07/2022Kalender 2022-2023
omschrijvingBij "Formulieren" is de nieuwe competitiekalender en de lijst "wie speelt waar" te raadplegen. Gelieve opmerkingen zo vlug mogelijk naar gspeliers@hotmail.com te verzenden.
verantwoordelijkenGuy Speliers